Picu Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Właśnie się nad tym zastanawiałem, bo dzisiaj poszedłem do sklepu, za który nie dałbym brudu z pod paznokci i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to: Nie mają w ogóle sprzętu, który uznałbym za ciekawy, poza tym, że jako jedyny w Rzeszowie (a w Krakowie też ostatnio byłem i niczego takiego nie widziałem) mają narty Atomic Doubledeck i Atomic Race do Downhillu długości 210cm, z sezonu chyba 05/06. Jak chcecie namiar to na pma, byłem w lekkim szoku, bo nigdy czegoś takiego nie widziałem w sklepie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Rojax ? Przecież nie reklamujesz możesz smiało podać nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 ostatnio takie stały i w rybniku i w bielsku i cena była bardzo fajna:D i radius chyba 45m:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Co do ceny to ktos tu na forum dawał link do strony atoma na PL wtedy były wyprzedaże i bodajże narte do DH można było kupić za 400 zł i jesli dobrze pamietam to mniej wiecej wtedy Marcin kupił komórkową gigantke Atomica i sprawdzał jak sie tym lata (dosłownie, niestety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Wiele sklepow firma Summit zaopatrzyla w tym sezonie w stare narty do DH. Byly potem na polce za niecale 500zl. No zawsze to odzyskali jakis pieniadz A serio, to wiele sklepow sprzedalo ten sprzet prawie od reki, bo kto z mlodych potrzebuje treningowa narte akurat z obecnego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Nikt Robercie, jesli chodzi o szybkość to te narty praktycznie poza nadrukiem sie nie zmieniają choć jak u np Fischera z tego co w PŚ zauważyłem to od 3 sezonów tak samo wygladają a zapotrzebowanie na długie narty jest ostatnio np. w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 w rybniku w sklepie gdzie pracuje Machu stoją jeszcze lepsze narty:D w sam raz na nasze górki długa na 210 promień skrętu 45 a firma też atomic :D i aż dziw że nie mają wźęcia za jedyne 499pln:cool: i mają oznaczenie dh w sam raz do białki albo krynicy było 500 bez złotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Wczoraj w Intersporcie w Krakowie widziałem kupę jakiś starych Atomicow nieco już leciwych, dużo różnych modeli, chyba to z wykopalisk wyciągneli bo wcześniej tego nie było. Ogolnie to dziwnie to wygląda bo desek z tego sezonu jak na lekarstwo - a to przecież duży sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Były tez SG z promieniem 32m (poszły z mety), sx12 z promieniem 26 czy 28m. Jedynym minusem tych nart jest wiązanie race1018, ja np. nie podejmuję się ustawiania tych wiązań, bo nie wezmę na siebie odpowiedzialności jak coś się stanie. Najlepsze są reakcje starszych ludzi, przyzwyczajonych do klasycznych nart którzy chcą je kupować z miejsca, cięzko takiego przekonać że to narta nie dla niego i że się różni troszkę od ołówków... Atomic czyści magazyny, i pozbywa się właśnie tych nart, pisałem już gdzieś jakie modele wysprzeają, zresztą jest to na ich stronie jako "superpferta". Powiem szczerze że p TripletsUrpan albo Tweak, robia furorę. Metronów 8 damskich już dawno nie ma, podobnie jak wspomnianych sx12, oraz b3.1, chociaż mają coś uzupełnić, się okaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Summit nie pierwszy raz czyści magazyny Atomica. I stąd te ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Rojax ? Przecież nie reklamujesz możesz smiało podać nazwe Marcinie, ależ Rojax już nie istnieje Max-sport. Tak, byłem w szoku, bo właściciel sklepu żyje w/g maksymy "nie sprowadzę sprzętu zawodniczego bo nikt mi go nie kupi". 499zł. 2 pary są, więc jak komuś potrzebne to niech pędzi, z mojego rozeznania to jedyny sklep w Rzeszowie, który ma coś takiego na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Picuuu - istnieje Rojax tylko nie na Słowackiego(fajowa miejscówka była ale chyba sie przeliczyli i na czynsz brakowało ) a teraz w dalszym ciągu jest rojax na lubelskiej choć nie byłem w nim dawno wiec co w nim jest to ci nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi