Picu Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 (edytowane) Tak jak w opisie, sprzedam te właśnie nartki. (Tak, dostałem pozwolenie od JC na ten temat). Co mogę o nich powiedzieć więcej... Były używane przeze mnie mniej więcej 1,5 sezonu (jakieś 2-3 tygodnie spędzone na nartach), mają normalne ślady użytkowania, trzeba je oddać do serwisu, na życzenie mogę to zrobić. Po takiej operacji ślizgi powinny być nienaruszone. Wiązania Fischer FS11 w pełni sprawne, ustawienie DIN do 11. Cena do ustalenia, jestem otwarty na propozycje. Zdjęcia na życzenie. Preferuję odbiór osobisty, chociaż nie wykluczam wysyłki kurierskiej za opłatą. Ah zapomniałem dodać, długość 165cm Zapraszam do aukcji na allegro: http://www.allegro.pl/item538374237_fischer_rc4_race_sc_05_06_165cm_bcm.html Edytowane 24 Styczeń 2009 przez Picu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi