1973marcin Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 w murzasichle właściciele "stacji narciarskiej" wpadli na pomysł w okresie świąteczno noworocznym (dobrze że już się skończył) cena biletu była droższa prawie o 70% (turyści i tak zapłacą) górki to takie ośle łączki z talerzykami http://www.murzasichle.net.pl/index2.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Genialna reklama stacji, w samych superlatywach: "stoki sztucznie zaśnieżane, oświetlone i przygotowane przez ratrak". Nie wiedziałam że ratrak to jakiś luksus:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 No i darmowe parkingi to też coś ekstra:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 No i darmowe parkingi to też coś ekstra:p Akurat w naszym kraju tak! Więc nie dziwcie się, że tym sie ośrodki chwalą. Pamiętam jak kilka lat temu przyjechałem po raz pierwszy do Białki i jak podszedł do mnie parkingowy to pierwsze szukałem drobnych, a on - Pan stanie tam po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi