Homar Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Oto nasz kolega Picu Picu z nowym nabytkiem Picu chwal sie no tu natychmiast jak sie na tym jezdzi !! PS. Mam nadzieje że sie nie obrazisz że twoje cudenka tu pokazałem Edytowane 5 Styczeń 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Nie no Picu..... Ehhhhhhh.... Salomony:cool::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Oj widać w tych oczach że będą ostro eksploatowane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Ehhhhhhh.... Salomony i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Wybrał Salomony, bo są pod kolor pościeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 no to dowaliłeś z tymi salomonomi;) dla świętego spokoju na forum trzeba było kupić jakieś fischery , atomiki albo inne volkle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 aklim naprawde tak uważasz ??:> Picu miał napisać a nie na pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 aklim naprawde tak uważasz ??:> Picu miał napisać a nie na pisał taki mały żarcik to był , a tu już łubudu:) a do Salomona nic nie mam (fajne te nowe 3V-ki:p), tak jak zresztą do żadnej firmy , która robi narty.Kiedyś to nawet Polsporty sobie chwaliłem - no ale to były czasy "dobrobytu":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 No nie. Picu z metnym, pozadliwym wzrokiem narty trzyma w dloniach a za nim posciel i lozko. Pewnie szedl spac z nowym nabytkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Hahahaha! Nie spodziewałem się tego Chłopaki, napiszę wam co myślę, jak trochę więcej na nich pojeżdżę, zjechałem dopiero 6 razy na nich, bo straszne kolejki były w Chyrowej. 20-30minut stania. Na razie mogę powiedzieć, że to nie prawda, co dużo ludzi mówi o tych nartach. Wcale nie są miękkie, są bardzo reaktywne i dynamiczne. Trzymają na twardym porządnie, na lodzie jeszcze nie miałem okazji sprawdzić. Może w ten weekend mi się coś uda więcej popróbować, to napiszę recenzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi