danek12 Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Witam Mam pytanie czy każde wiązadła pasują do wszystkich butów czy do danych wiązadeł trzeba kupić odpowiednie buty. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 wiązadła zjazdowe pasują do butów zjazdowych wiązadła biegowe do butów biegowych wiązadła turowe do butów turowych wiązadła deskowe do butów snołbordowych itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 wiązadła to są raczej pod kolanami:D...jesli o tych piszesz to standard:)...każde wiązanie pasuje do butów i odwrotnie...tylko trzeba je rozciągnąć lub ściągnąć co by buty nie wypadały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Witam Mam pytanie czy każde wiązadła pasują do wszystkich butów czy do danych wiązadeł trzeba kupić odpowiednie buty. Z góry dzięki za odpowiedzi. Przynajmniej to mnie pocieszyło w tym dniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Nie...nie przegiąlem -Danek ma 12 lat,chodzi Panowie pewnie o wiązania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 jak miałem 12 lat to mówiono na to "okucia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danek12 Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 nie mam 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 człowieku trzeba się było nie przyznawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 No i jak tu chłopu pomóc . Jak nic o nim nie wiemy a sam zbyt wylewny nie jest. Profil pusty a post też pusty niestety, bo nie czytelny w tej formie. Śmiało danek12 uzupełnij profil i napisz konkretnie "co Cię męczy" a na pewno znajdziesz tu przyjazną duszę która Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi