Bajan Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Z "OSZCZĘDNOŚCI" (300 ZŁ NIE UŻYWANE) KUPI ŁEM HEAD GS TEAM (TAK OPISANE SAME NARTY), NA NAKLEJCE NAPISANO: wORLDCUP GS TEAM CP 14, ZAMOCOWANA JEST PŁYTA JUNIOR RACING PLATE; SPRZEDAWCA MÓWIŁ, ŻE TO NARTY JUNIORSKIE, ALE NIE POTRAFIŁ MI WYŁUSCZYĆ CZYM RÓZNIĄ SIĘ OD NIE-JUNIORSKICH /NP ODPOWIEDNIA MASA CIAŁA/ JA MAM 88 kg I NIE WIEM CZY DO NICH TO NIE ZA DUZO, CZYM TO EWENTUALNIE MOGŁOBY GROZIC????? NARTY MAJA OPISANE TALIOWANIE: 103,5-64,6-89,5 I PROMIEŃ SKRĘTU R 17 M. SZUKAŁEM TAKICH NART W ZAKŁADCE SPRZĘT I NIE ZNALAZ ŁEM HEADA O TAKIM TALIOWANIU I PROMIENIU. JAKIEGO TYPU WIAZANIA TYROLIA /ZAKŁADAM, ŻE NAJROZSĄDNIEJ DOBRAĆ DO MARKI PŁYTY/ NADAJA SIE DO TEJ PŁYTY? Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA WYJASNIENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 człowieku nie krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Z "OSZCZĘDNOŚCI" (300 ZŁ NIE UŻYWANE) KUPI ŁEM HEAD GS TEAM (TAK OPISANE SAME NARTY), NA NAKLEJCE NAPISANO: wORLDCUP GS TEAM CP 14, ZAMOCOWANA JEST PŁYTA JUNIOR RACING PLATE; SPRZEDAWCA MÓWIŁ, ŻE TO NARTY JUNIORSKIE, ALE NIE POTRAFIŁ MI WYŁUSCZYĆ CZYM RÓZNIĄ SIĘ OD NIE-JUNIORSKICH /NP ODPOWIEDNIA MASA CIAŁA/ JA MAM 88 kg I NIE WIEM CZY DO NICH TO NIE ZA DUZO, CZYM TO EWENTUALNIE MOGŁOBY GROZIC????? NARTY MAJA OPISANE TALIOWANIE: 103,5-64,6-89,5 I PROMIEŃ SKRĘTU R 17 M. SZUKAŁEM TAKICH NART W ZAKŁADCE SPRZĘT I NIE ZNALAZ ŁEM HEADA O TAKIM TALIOWANIU I PROMIENIU. JAKIEGO TYPU WIAZANIA TYROLIA /ZAKŁADAM, ŻE NAJROZSĄDNIEJ DOBRAĆ DO MARKI PŁYTY/ NADAJA SIE DO TEJ PŁYTY? Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA WYJASNIENIE szprezdawca dobrze mówił:jest to narta juniorska i na pewno ma ograniczenie wagowe:), wydaje mi się że przy swojej wadze będziesz musiał poszukać czegoś innego:(, co do taliowania to w zakładce sprzęt są pokazane narty 140 cm więc taliowanie może być różne przy większej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 To narta dla dobrze jeżdzącego chłopczyka a nie " chłopa".A taka nartę tylko złamiesz przy swojej wadze i napewno nie będzie ona stabilna-za miękka. Sprzedaj i kup własciwą...nie sugeruj sie tylko "taniością" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi