misiu007 Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Czy ktos posiada taki urządzonko i zdaje ono swoją robote ? Z tego co wiem lepiej nie wyciagac czesto tych wkładek i postanowiłem kupić Suszarke możecie mi jakąś polecić bo są rózne za 20 żł i 120zł. Czy może takie rozw jest głupie i nie kupować tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) Ja uzywam grzalek. Tak sie przyzwyczailem jakos, a poza tym suszarka halasuje Uzywam Therm-ic. Takich jak na tej aukcji: http://allegro.pl/item514208445_grzalka_do_butow_rekawic_therm_ic_bootwarmer.html Ale moze jest ktos wsrod nas, kto uzywa suszarki. Chetnie bym sie dowiedzial, czym sie rozni od grzalek, itp. itd. Edytowane 3 Styczeń 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Ale moze jest ktos wsrodan as, kto uzywa suszarki. Chetnie bym sie dowiedzial, czym sie rozni od grzalek, itp. itd. Tak ma jeszcze inne zastosowanie, ale Ty z niego użytku nie zrobisz:D Ostatnio w tym samym domu mieszkali z nami Chorwaci i w narciarni na uchwytach(grzejnych) do butów trzymali sobie również kaski:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 ale Ty z niego użytku nie zrobisz:D Hipis sie odezwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Ja używam podobnie jak Bobik grzałek tylko moje są okrągłe ;P takie pałeczki i zapłaciłem za nie 4 razy mniej niż na tej aukcji w takim duużym hipermarkecie i służą mi już 3 sezon (złośliwi mówią że do czasów zapalenia papci:D) ale polecam. A z tego co słyszałem to suszarki niszczą buty nie wiem w jaki sposob ale ponoc niszcza a co do hałasu to nie wiem na ile głośno to pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Ja też, jak Homar, używam grzałek. Zawsze mam na wyposażeniu na wypadek gdyby w hotelu nie było. Po drugie można wysuszyć nimi rękawiczki lub czapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 (edytowane) Dobra suszarka to jedynie słyszalny przedmuch powietrza. Bobic - nie widziałeś u Jerzego ? ... podpuszczasz Różnice ? - jest zdecydowanie bardziej efektywna, trudna do nabycia w Polsce, ale jest to wykonalne . Jeżeli ktoś nie widział, to może trochę o idei/konstrukcji. To połączenie wentylatora z procka albo karty w kompie wsadzonego do pudełka, z którego wystają "peszle" - przynajmniej 2 szt z jednego pudełka ( karbowana rurka osłonowa na kable). Rurkę wsadzamy do buta i po sprawie Czasami jeszcze grzałka może występować... a jak ma regulację mocy to już luksus max Pobory prądów podobne do pałek grzejących, ale wymuszony ruch powietrza daje większą skuteczność działania. Edytowane 4 Styczeń 2009 przez Heli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 To połączenie wentylatora z procka albo karty w kompie wsadzonego do pudełka, z którego wystają "peszle" - przynajmniej 2 szt z jednego pudełka ( karbowana rurka osłonowa na kable). Rurkę wsadzamy do buta i po sprawie Czasami jeszcze grzałka może występować... a jak ma regulację mocy to już luksus max Pobory prądów podobne do pałek grzejących, ale wymuszony ruch powietrza daje większą skuteczność działania. Heli :D:D no nigdy nie przestaniesz zaskakiwać, ale mam ubaw!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 W Makro jest wybór : 2 grzałki (tańsza no name i therm-ic) oraz suszarka (therm-ic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 (edytowane) Heli :D:D no nigdy nie przestaniesz zaskakiwać, ale mam ubaw!!! Sorry - widać trochę nie na bieżąco jestem Suszarki są już dostępne w kraju bez problemów ... ale za to wyszła z tego mała instrukcja "zrób to sam" i to z zasilaniem np 12V A żeby był temat do dyskusji to mogę się nie zgodzić z SB Można się przy nich opalać ( skoro UV walą ) , więc i Bobicowi się przydać mogą. Edytowane 4 Styczeń 2009 przez Heli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi