JC Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wybrałem się dzisiaj na narty i zgadnijcie jakie były warunki i pogoda Gdzie byłem? PS Dodam, że: - nie stałem z godzinnych kolejkach - nie skasowano mnie za parking - za kiełbaskę, piwo, herbatę, ciastko i wafelka na deser zapłaciłem ok 15 zł - warunki narciarskie były prawie bardzo dobre - było trochę twardo - nikt mnie nie ścigał jak jeździłem po za trasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wybrałem się dzisiaj na narty i zgadnijcie jakie były warunki i pogoda Gdzie byłem? PS Dodam, że: - nie stałem z godzinnych kolejkach - nie skasowano mnie za parking - za kiełbaskę, piwo, herbatę, ciastko i wafelka na deser zapłaciłem ok 15 zł - warunki narciarskie były prawie bardzo dobre - było trochę twardo - nikt mnie nie ścigał jak jeździłem po za trasą Hmmmm, skoro nie placiles w euro ale w zlotowkach to nie mogly byc to Alpy. W takim razie zostaje jedynie jedyna ewentualnosc + to byl RAJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Gdzie byłem? Proszę o podpowiedź- krzesło czy orczyk?? PS Dodam, że: - za kiełbaskę, piwo, herbatę, ciastko i wafelka na deser zapłaciłem ok 15 zł przecież nie lubisz piwa:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Gdzie gdzie gdzie.. ?? może i ja odnajdę ten narciarski raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Proszę o podpowiedź- krzesło czy orczyk?? krzesło, orczyk, gondola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) Blisko czy daleko Bielska Edytowane 3 Styczeń 2009 przez Machu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 A było tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Jacku ale sie nad nami pastwisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 No powieeeedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Też chcę wiedzieć!!! I nawet nic mi do głowy nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Rużomberok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Teraz to już będzie łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 krzesło, orczyk, gondola Porwałeś gondolę z Szyndzielni i kazałeś się do Korbielowa wieźć, a tam zastrzeliłeś obsługę parkingu:D Gadaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Może lepiej nie bo jutro tam będą tłumy. A tak niech to se jest takie "dziewicze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Może lepiej nie bo jutro tam będą tłumy. A tak niech to se jest takie "dziewicze". Jutro? Jutro to pewnie będzie tam łeb urywać, więc ludzi nie będzie Podpowiedź: - szukajcie w promieniu do 150 km (z Bielska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Jasna ? Chopok ? chociaż tam gondoli nie uświadczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Praded? Tylko nie jestem pewien, czy tam jest gondola ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Kubińska Hola tak mi się wydaje Jacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) Kubińska Hola tak mi się wydaje Jacku. Na Kubińskiej Holi nie ma gondoli, jest tylko wolne krzesło:mad: Jasna ? Chopok ? chociaż tam gondoli nie uświadczy ? Jak to nie jest gondola 4 os! To może być tylko Chopok, ewentualnie jeszcze Donovaly - tam jest telemix Edytowane 3 Styczeń 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Na Kubińskiej Holi nie ma gondoli, jest tylko wolne krzesło:mad: Jak to nie jest gondola 4 os! To może być tylko Chopok Podpowiedź nr 2 krzesło 4 osobowe, gondola 8 osobowa, orczyki ... normalne i nienormalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wielka Racza! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wielka Racza! ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wielka Racza! ? Nie jest 70 km od BB i na pewno tam nie było pusto, nie ma takiej opcji, no i te krajobrazy to są raczej z co najmniej 1500 metrów a nie 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) ale wam za&%#$scie skoro to jest 70 km od was sory nie wiedziałem ile jest ale fajnie macie w każdym bądz razie taki strzał bo z opis kolejek (ilość wyciągów) sie zgadzał z tym co pisał Jacek Vratna ? Edytowane 3 Styczeń 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Ciekawe, czy zgadniecie zanim wstawię galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi