1973marcin Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 dzisiaj miałem okazję być na tym filmiku , po pierwszej cześć i reklamówkach zapowiadał się fajnie , i na zapowiedziach się skończyło:mad:, jeśli wasze dzieci nie chcąza wszelką cenę zobaczyć tego filmu to nic nie stracicie nie idąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 dzisiaj miałem okazję być na tym filmiku , po pierwszej cześć i reklamówkach zapowiadał się fajnie , i na zapowiedziach się skończyło:mad:, jeśli wasze dzieci nie chcąza wszelką cenę zobaczyć tego filmu to nic nie stracicie nie idąc uratowałeś mi stówkę w moim budżecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 W takim razie spokojnie poczekam na wersje dvd lub "dvd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 na film.onet.pl można sobie poczytać opinie o madagaskarze 2 i generalnie są pozytywne. Ze dwójka lepsza od jedynki i takie tam. Chyba jednak się skuszę. kino to kino Chociaż jakbym miała stówe jak Sławek poświęcić to bym się zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 na film.onet.pl można sobie poczytać opinie o madagaskarze 2 i generalnie są pozytywne. Ze dwójka lepsza od jedynki i takie tam. Chyba jednak się skuszę. kino to kino To zauważ że przed filmem będzie: patronami filmu są:(np) Polsat, TVN, portal onet.pl, a taki patron to nic innego jak ktoś kto dał kasę na zakup tej produkcji i teraz oczekuje zwrotu poniesionych nakładów z jak największym zyskiem, a tan znowu zależy od oglądalności, więc jeśli onet jest udziałowcem w tym biznesie to nie będzie zamieszczał negatywnych komentarzy na swoim portalu;) Chociaż jakbym miała stówe jak Sławek poświęcić to bym się zastanowiła No bo się rozmnożyłem:D, i koszta wyjścia do kina się potęgują:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 To zauważ że przed filmem będzie: patronami filmu są:(np) Polsat, TVN, portal onet.pl mądrze prawisz i aż z ciekawości sprawdziłam i onet nie ma z tym nic wspólnego. Patronat medialny objęło wp.pl czyli bądź co bądź konkurencja, więc cały czas liczę na to że komentarze są prawdziwe a Marcin miał po prostu zły dzień No bo się rozmnożyłem:D, i koszta wyjścia do kina się potęgują:eek: jak ja się rozmnożę to chyba w ogóle zapomne co to kino :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Za 5 lat bedzie to leciało na święta w tvn albo na polsacie jako super-hit tygodnia... Może poczekamy? U mnie to tylko 5 dych + drugie 5 dych na żarcie więc (i to bez rozmnażania się) więc chyba wyciagnę mojego braciszka i pojdziemy na to:) Opowiem jak bylo jak juz pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 jak ja się rozmnożę to chyba w ogóle zapomne co to kino :D:D Planujesz od razu trojaczki :eek:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 jak ja się rozmnożę to chyba w ogóle zapomne co to kino :D:D zależy z kim się rozmnożysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi