JC Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Przypominam, że wybierając się na Słowację należy zabrać już Euro i można jeszcze korony - jeżeli ktoś jeszcze ma. Po 16. stycznia na Słowacji będzie można już płacić tylko w Euro. PS Pamiętajcie także o ubezpieczeniach, bo można pójść z torbami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Przypominam, że wybierając się na Słowację należy zabrać już Euro i można jeszcze korony - jeżeli ktoś jeszcze ma. Po 16. stycznia na Słowacji będzie można już płacić tylko w Euro. PS Pamiętajcie także o ubezpieczeniach, bo można pójść z torbami! a jakie ubezpieczenia masz na myśli....Ski czy komunikacyjne:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 a jakie ubezpieczenia masz na myśli....Ski czy komunikacyjne:confused: Oczywiście Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Dzisiaj byłem na Słowacji( w celach zawodowych nie narciarskich) i przyciśnięty głodem postanowiłem coś zjeść. W restauracji przy drodze sprawdzonej zresztą bo byłem już w niej parę razy która do dzisiaj kojarzyła się mi z bardzo dobrym jedzeniem w umiarkowanej cenie, a do dzisiaj kojarzyć mi się będzie tylko z tym dobrym jedzeniem.... za danie(porcja mięsa pieczone ziemniaczki i surówki) i Cola zapłaciłem 8,60 euro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 toż to jest jeszcze w miarę tanio .... za danie(porcja mięsa pieczone ziemniaczki i surówki) i Cola zapłaciłem 8,60 euro!! jak na normalne europejskie warunki , normalnie to szklaneczka coli w knajpie kosztuje 2,50:D a Ty jeszcze mięseczko, ziemniaczki i surufeczke sobie zafundowałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 jak na normalne europejskie warunki , normalnie to szklaneczka coli w knajpie kosztuje 2,50:D a Ty jeszcze mięseczko, ziemniaczki i surufeczke sobie zafundowałeś! 2,5 euro to kosztuje Cola na 2500 m w knajpie przy stoku, akurat miałem jeszcze w kurtce paragon z restauracji Wilderer Alm z Katschbergu i tam(1800m) Cola kosztowała 2,2 euro a za 30 euro to familię całą wyżywiłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Drożej niż w najlepszej knajpie w Kaprun Mam zachowany bilecik z kwotką na koniec wielkiego żarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 2,5 euro to kosztuje Cola na 2500 m w knajpie przy stoku, akurat miałem jeszcze w kurtce paragon z restauracji Wilderer Alm z Katschbergu i tam(1800m) Cola kosztowała 2,2 euro a za 30 euro to familię całą wyżywiłem:) Niestety (przykro mi) dziadostwo najdrożej kosztuje. Przykro bo o kuchnię sąsiadów mi chodzi. Toż taniej zjedliśmy ponad 3000 m npm na Stubaiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi