Bończa Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) No i jak tam panowie Wam mija nocka. Ja o...m pół whiscacza i wypaliłem jedno cygaro:D z żalu, że na stoku nie można być w taką noc. A co u Was słychać? Edytowane 1 Styczeń 2009 przez Bończa cenzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 no wiesz takie słownictwo w taka noc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 nic się pax53 nie łam - usunie się wątek przed rankiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 no wiesz takie słownictwo w taka noc:D ciekawe co będzie jak Bończa pierdyknie drugie pół i wypali drugie cygaro :eek::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Wtedy Marcin powiem Ci "całą prawdę" o skręcie karwingowym:D Edytowane 31 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 ale alfrodo się wtedy może obrazić że został pozbawiony funkcji wszechwiedzącego wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 nic się pax53 nie łam - usunie się wątek przed rankiem:D eeee bez przesady:)..... mi to nie przeszkadza...przeca chop jestem:D:D:D...jest cool...jest sylwek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 No i jak tam panowie Wam mija nocka. Ja opierdoliłem pół whiscacza i wypaliłem jedno cygaro:D z żalu, że na stoku nie można być w taką noc. A co u Was słychać? A ja wstawiłem zdjęcia do galerii, ale JC chyba bulknoł już całego Wiskacza i nie ma kto zaakceptować fotek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 UUUU! to musimy poczekać aż Jacek z balu wróci:D I jak tam Sławek - pojeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 UUUU! to musimy poczekać aż Jacek z balu wróci:D I jak tam Sławek - pojeździłeś? Dziękuję, pojeździłem skrobnę coś więcej i o ośrodkach i o warunkach no i o nartach co miałem do testów do Bobica ale to już w przyszłym roku bo dzisiaj wróciliśmy o 4 rano i troszkę jestem nie wyspany... ...póki co idę po piwo:p, mam jeszcze 5:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 warunki pewnie były:) nie to co u nas ...póki co idę po piwo:p, mam jeszcze 5:o a czasu tylo półgodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 ja wyjmuję Piccolo z lodówki bo dzieciaki juz krzyczą że chcą:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 no to wszystkiego naj......., komu czego potrzeba, ide pić i życzenia składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 no to starsi o ten roczek:D...chłopaki wystrzelali amunicję...robi się cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Oj widać kryzys na niebie w Zakopanem, no ale może czas opamiętania nadszedł... Już mam nie 40 lat na nartach, a 41 Edytowane 31 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 Rafał wytrzeźwiał i zmienił czasownik dotyczący tego co zrobił z Wiskaczem wczoraj wieczorem, lecz niestety oryginał jego wpisu pozostał w moim cytacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 Ty śledczy:D przed Tobą nic się nie ukryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 Ty śledczy:D przed Tobą nic się nie ukryje. nie zaedytuję, żeby nie było że taki "święty" jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 nie zaedytuję, żeby nie było że taki "święty" jesteś jak tak można sprzeciwiać się moderatorowi , ci co byli nieobeci sami sobie winni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 Widzę że łyskacz jest oficjalnym trunkiem naszego forum:D Ja sam wczoraj obaliłem ponad 0.5 szkockiej i było miło i kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi