Homar Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Siema wszystkim chciałem tylko napisać że żyje, dzis dzien bez posta, o 8 mnie nie było a szkoda porozmawiał bym z Alfredzikiem o technice z pewnoscią nie nagannej... Pisze po to żeby powiedzieć że wypisuje sie z tego biznesu nie wiem, nie kumaty jestem, nie wiem czy da sie usunąć konto ? To co sie tu dzieje dla mnie jest parodią może poprostu Alfred założy nowe forum swoje gdzie on bedzie panem i władcą i bedzie mogł każdemu powiedzieć co zechce (takie ukryte marzenie?). Chciałem tylko wam przybliżyć to co zauważyłem poza tym że zawsze kiedy nasz kolega wpada na forum robi sie tu siwo i tak było jest ale czy musi być?... , popatrzcie sami tak teraz co tu sie dzieje wpada jeden koleś który ponoć zjadł wszystkie rozumy i bedzie tutaj internetową szkołe narciarską zakładał a reszta (na przykład taki pan na J. on tak lubi) ?? zamiast szybko sprowadzic goscia na ziemie (nie chodzi o przepychanki wystarczy mu wyjasnić ze raczej nie tak to ma wyglądać) to przyklaskuje mu wdaje sie w zupełnie jak dla mnie nie potrzebne dyskusje nie tedy droga... forum służy do dyskusji ale jak dla mnie nie tak to ma wygladać. Nie bede ukrywał pisałem do niego jak różnie ale nie bede pisał dalej ( 2 Marciny jakoś dadzą rade.) nie zmierzam przepraszać bo to on robi tu smietnik a nie my. Do czasu aż sytuacja sie nie uspokoi nie zamierzam nic pisać. Nie wiem czy da sie automatycznie zamknąć wątek nie oczekuje żadnej odpowiedzi, chce tylko wam powiedzieć ze z porządnego forum zrobił sie teatr jednego aktora... Edytowane 31 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Homek no weź... hej bądź z nami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ej,no Homar!!! Spuść "parę w gwizdek" i już. Lej na to ciepłym świeżym porannym...........! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ej,no Homar!!! Spuść "parę w gwizdek" i już. Lej na to ciepłym świeżym porannym...........! oczywiście że tak:D...jemu o to chodzi żeby wkur...ić niektórych...ale my sie nie damy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 ja jestem tu krótko ale Alfredzik jest wszechwiedzącą wiedźmą a takimi nie ma się co przejmować, możeby admin coś zdziałał?! tylko żeby mnie nie wykasował za pomysł szkoda żeby usuwać się z takiego powodu Homarze, tak jak mówią koledzy olej go 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ma ktoś tel do Homara, bo bym zadzwonił do niego, miałem telefon do niego ale mi został w starej Noki i jest nie do odzyskania, jeśli ktoś ma to proszę na PMa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ma ktoś tel do Homara, bo bym zadzwonił do niego, miałem telefon do niego ale mi został w starej Noki i jest nie do odzyskania, jeśli ktoś ma to proszę na PMa:) telefonu nie mam ale numer na gg mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ehehehe, Błękitna Linia ~; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Sławek i co gadałeś z Homusiem? Jak by co to daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Nr. zdobyty więc teraz wszystko w rękach Sławka Marcin wracaj i pie***l gościa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) Homarku nie przejmuj sie Tym (usunięte przez admina), poprostu zrob sobie go w ignorowanych jak i inni i nie bedzie problemu bedzie dla nas niewidoczny Edytowane 2 Styczeń 2009 przez JC Naruszenia zasad forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Juz wczesniej wyslalem PM do Homka ale nic nie dalo:( HOMEK WRACAJ!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Sławek i co gadałeś z Homusiem? Jak by co to daj znać! ...jutro...jutro...bo dzisiaj już późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Juz wczesniej wyslalem PM do Homka ale nic nie dalo:( Tez muz poscilem PM wczoraj ale chyba nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Homar, noo jak przeze mnie nie uciekłeś to jemu też sie nie daj:D pokaż klase i olej ciepłym moczem:), wiadomo każdy może mowic co chce ale on przegina- jak i kazdy, ale no pokaż ze masz JAJA i zostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Homek wracaj bo spiera po źici i tyle a tamtym Panem sie nie przejmuj ma obiecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Homar baba nie bądź. Się jakimś przemądrzałym bucem przejmujesz, a zobacz ile tu wartościowych ludzi :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Już dzwoniłem i go obudziłem... ale obiecał że zajrzy tu dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 jest wszechwiedzącą wiedźmą i pie***l gościa nie przejmuj sie Tym (usunięte przez admina), Się jakimś przemądrzałym bucem przejmujesz rozumiem, że to wszystko o starszym, momentami kontrowersyjnym narciarzu piszącym na forum. zobacz ile tu wartościowych ludzi też tak sądzę, ale raczej już podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Homek, już 14:15 a Ty jeszcze śpisz?? Wstawaj bo pewnie masz sporo odpisywania na PMy:D:D:D Koniec żartów, wracaj i żeby mi to było ostatni raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) Tak po części kolega To ja ma rację, Alfuś to jest przecież staruszek... Kochani spokojnie Edytowane 3 Styczeń 2009 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wróciełem już do wiekszosci coś tam napisałem Ale chciałbym wam wszystkim podziękować Fajnie że jesteście! Miło mi że moge na was liczyć postarajmy sie trzymać nerwy na wodzy i przywrócic na forum stosunkowy ład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wróciełem już do wiekszosci coś tam napisałem Ale chciałbym wam wszystkim podziękować ... no i żeby mi to było ostatni raz, no chyba że usprawiedliwienie jakieś, tylko nie takie że szkoła czy rekolekcje, jedynym usprawiedliwieniem to może być wyjazd na narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 do "to ja" ale raczej już podziękuję to ja - nie rób tego , Twój post tutaj to głos rozsądku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wróciełem już do wiekszosci coś tam napisałem Ale chciałbym wam wszystkim podziękować Fajnie że jesteście! Miło mi że moge na was liczyć postarajmy sie trzymać nerwy na wodzy i przywrócic na forum stosunkowy ład Fajnie że Ty też już jesteś Starajmy się po prostu wypowiedzi pewnych osób przemilczeć. Ignorowanie to najlepsza metoda w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi