mysiauek Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 http://narty.onet.pl/64117,0,1,galeria.html Nic nie muszę dodawać Ale numer 11 i numer 13 - z tymi Paniami chciałbym pojeździć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) http://narty.onet.pl/64117,0,1,galeria.html Nic nie muszę dodawać Ale numer 11 i numer 13 - z tymi Paniami chciałbym pojeździć w tym roku chyba bardziej odważne zdjęcia niż w latach poprzednich ja bym wolał z 10 zamiast 11 ale 13 jak najbardziej i żeby nie było że tylko dla panów http://www.skilehrerinnen.at/2009m/pages/skilehrerinnen.htm a tu można się zgłosić http://www.skilehrerinnen.at/2009f/pages/skilehrerinnen.htm http://www.skilehrerinnen.at/2009m/pages/skilehrerinnen.htm Edytowane 30 Grudzień 2008 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Jak to w zeszłych latach?? Co Wy prenumerujecie to?? Przebrnęłam przez tą galerię kalendarza z "narciarkami" i najbardziej mi się podoba fotka nr 4. A co do galerii z "facetami" to jest śmieszna:D ...z żadnym bym się nie przejechała bo ciągle by się w lusterku kieszonkowym przeglądał a o kasku nie ma mowy bo fryz by sie mu popsuł Edytowane 30 Grudzień 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka sprecyzowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Jak to w zeszłych latach?? Co Wy prenumerujecie to?? Przebrnęłam przez tą galerię i najbardziej mi się podoba fotka nr 4. męska czy damska 4 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 a mnie by bardzo 3 odpowiadała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 3, 6, 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Chłopaki a plusy do mojej repotuacji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Wszystkie:D:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Nie no punkcik w reputacji się należy jak najbardziej Rozumiem że to jest kalendarz z nową zimową kolekcją odzieżową dla kobiet :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 fajny wątek - punkty należą się autorowi bez szemrania:) Pójdę za głosem Wróżki i zagłosuję na damską 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Jak dla mnie to wrzesień się nie źle zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 mi 6 sie widzi na maxaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Jak dla mnie to wrzesień się nie źle zapowiada. Jak najbardziej wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 To ja wrzucam link do bardziej przyzwoitego kalendarza Julki Mancuso: Oto kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Panie są super i można na nie patrzeć ale nadzy faceci?! jak dla mnie to średnio,niekręci mnie to. a najładniejsza jest pani październik:D:D:Dzresztą gdyby pojawiła się choć jedna z nich na stoku to nawet najlepszy Pan narciarz chciałby się pouczyć Edytowane 31 Grudzień 2008 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 To ja wrzucam link do bardziej przyzwoitego kalendarza Julki Mancuso: Oto kalendarz No łaaadnee cacko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi