Bończa Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Dziesięć lat po zakończeniu kariery sportowej jeden z najwybitniejszych zawodników w historii narciarstwa alpejskiego Alberto Tomba wydał autobiografię pt. "Pierwszy i drugi przejazd". "Myślę już o drugiej części. Cieszy mnie, że tak długo po przerwaniu przygody ze sportem mam jeszcze tylu fanów" - powiedział trzykrotny mistrz olimpijski, który ku zdumieniu wszystkich zakończył w 1998 roku karierę. "Powodem takiej decyzji był stres. Moja psychika tego już nie wytrzymywała. Fizycznie byłem w stanie startować jeszcze przez kolejne sześć lat, ale otoczenie nie pozostawia człowiekowi czasu na chwilę oddechu. Zawsze trzeba być tym najlepszym, inaczej cię zniszczą" - ocenił 43-letni Włoch. PAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 A w szczególności media wywieraja ogromna presje naciski na ludzi związanych z sporetm cisna na wyniki licza na medale a to są tylko ludzie mogą mieć też słabsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Dzisiaj podali, ze Alberto dostał w zęby od ruskiego troglodyty we Włoszech na parkingu przed hotelem. Rus skopał też samochód - wcześniej zastawił swoim auto Tomby. Mam nadzieje, że Włosi mu nie odpuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Dzisiaj podali, ze Alberto dostał w zęby od ruskiego troglodyty we Włoszech na parkingu przed hotelem. Rus skopał też samochód - wcześniej zastawił swoim auto Tomby. Mam nadzieje, że Włosi mu nie odpuszczą. jak było to się okaże jak ruski sie wytłumaczy;) ale że trafił na Tombe we włoszech to na jest winny :D bez żadnej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 jeszcze nie cala camorra siedzi wiec go ladnie bez szumu posprzataja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Może coś napomknął o ruskich w swojej biografi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi