alfredoo Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 No więc dostane pałę bo nie ma obrazków pokazujących co to linia spadku stoku, skręt dostokowy i odstokowy. Poproszę elementarz przedszkolny z obrazkami. Poza tym nie wiem, czy ja powinienem jednak być zaliczony do szacownego grona uczestników - jeżdżę dla przyjemności Cytując mój profil: "Jezdze sobie znanym stylem czyli takim , ktory mi odpowiada a nie wyznacza standardy funu czy carvingu czy czegos kurna tam jeszcze. Wspolczynnik zabawy to jedyne co mnie interesuje ". Rola obserwatora byłaby mi dużo bliższa. Okazalo sie, ze mam wyczucie, a za przywolanie do tablicy zrewanzuje sie lekcja prywatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Okazalo sie, ze mam wyczucie, a za przywolanie do tablicy zrewanzuje sie lekcja prywatna. Ooo świetnie - jutro wieczorkiem i nocą będę w Zdiarze Na MOICH NOWYCH NATRKACH !! ŁŁŁŁLIiiiiiiiiiiiiiiii I mam taką propozycję po raz kolejny - przy cytowaniu wycinajcie środki dłuższych niż 3 linijki postów (o filmach nie wspominam...). Łatwiej będzie całość tematu ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Żeby było jasne przypomnę temat wątku : Nauka skretu carvingowego Wiem, jak ważna jest praca biodrami ale jeśli temat dotyczy nauki skrętu carvingowego od podstaw to postanowiłem przedstawić materiał na temat pracy również nogami. Moglbym poznac zrodlo z ktorego czerpiesz, ze praca biodrami jest tak wazna. Przedstawiony film zapowiedzieles "...po naukę bardziej zaawansowanej jazdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Możliwe że źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli że załączony film ma być takim wprowadzeniem do tematu jazdy carvingowej a następne Wasze posty będą rozwinięciem i bardziej zaawansowanym ciągiem nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Witam Alfredoo jak nigdy nie byle, pilnym uczniem a ze czas wolny od pracy to postanowilem sobie zrobic wagary:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Zadanie domowe nr2 Prosze zaopoznac sie ze skretem bugajsona w 13/14 sek filmu we watku o technice itd. Jest to moment kiedy bugi przejzdza kolo kamerzysty. Prosze zrobic sobie stop i dokladnie ogladac. Bede odpytywac. Bugiego film zostal wybrany przypadkowo a nadaje sie jako pomoc naukowa bo tak jezdza inni uczestnicy kursu. Polnoc Polski cicho nie przeszkadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Dzwonek 8 godzina zapraszam do klasy na zajecia ato co? nikogo nie ma, nie odrobili zadania domowego i poszli na wagary Dokladnie wszyscy nikt z towarzystwa nie zalogowany tego jeszcze nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Dzwonek 8 godzina zapraszam do klasy na zajecia ato co? nikogo nie ma, nie odrobili zadania domowego i poszli na wagary Dokladnie wszyscy nikt z towarzystwa nie zalogowany tego jeszcze nie bylo Dobry nauczyciel nigdy nie ma problemów z frekwencja na lekcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Zadanie domowe nr2Prosze zaopoznac sie ze skretem bugajsona w 13/14 sek filmu we watku o technice itd. Jest to moment kiedy bugi przejzdza kolo kamerzysty.Prosze zrobic sobie stop i dokladnie ogladac. Bede odpytywac.Bugiego film zostal wybrany przypadkowo a nadaje sie jako pomoc naukowa bo tak jezdza inni uczestnicy kursu.Polnoc Polski cicho nie przeszkadzac.Wykładowca powinien udostępniać kursantom materiały dydaktyczne.Trafił się nam leniwy nauczyciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Wykładowca powinien udostępniać kursantom materiały dydaktyczne. Trafił się nam leniwy nauczyciel. za wczesnie ma byc13, 13/14 sek inwencj u uczniow i gratulujea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 za wczesnie ma byc13, 13/14 sek To zadaj sobie trochę trudu zamieść o co Ci chodzi, bo tak to ja wyprzęgam. Bicie piany mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Alfredzie Piero..isz jak potrzaskany popatrz na twój filmik i zastanów sie czego możesz uczyć???????????????? zgredliwości starczej jedynie a nie skrętrów carvingowych:mad::mad: ps.jak bym Cie spotkał to masz dwa liście wycięte!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Nie nalatywac na wykladowce i nie zastawiac sie brakiem pomocy naukowych tylko odrabiac zadanie domowe. Zadanie domowe brzmi: opisz skret w 13/14 s. filmu bugajsona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Nie nalatywac na wykladowce i nie zastawiac sie brakiem pomocy naukowych tylko odrabiac zadanie domowe.Zadanie domowe brzmi: opisz skret w 13/14 s. filmu bugajsona![ATTACH]263[/ATTACH]Co gorzej, tam jest płasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Panowie to zdjecie jest za wczesnie. na tym zdjeciu jeszcze nie ma skretu i nie widac interesujacych rzeczy. do Witka jak skopiowac stop klatke. a w ogole po podrzuc kilka po sobie nastepujacych zdjec ze skretu nastepujacym po pokazanym zdjeciu, moze sie wtedy do czegos przydasz bo na razie to utyskujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 na tym zdjeciu jeszcze nie ma skretu i nie widac interesujacych rzeczy. Przepraszam za śmiałość, ale dla mnie interesujące jest to, że jeszcze nie ma skrętu, a już jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Szanowny Alfie przedewszystkim nie jesteś wykładowca tylko dupą i twierdzę że o Bugiego sie możesz uczyć techiki carvingowej bo takiej Kapusty ja Ty to dawno nie widziałem.A że wszystkie fora narciarskie Cie znaja z upierdliwości to mało kto podejmuje z kapustą dyskusje .Ale ja Cie juz nie umiem ztrawić masz gadke jak przy szkubaniu pierza babcie miały:mad::mad: ps.a te liście są dalej aktualne:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Szanowny Alfie przedewszystkim nie jesteś wykładowca tylko dupą i twierdzę że o Bugiego sie możesz uczyć techiki carvingowej bo takiej Kapusty ja Ty to dawno nie widziałem.A że wszystkie fora narciarskie Cie znaja z upierdliwości to mało kto podejmuje z kapustą dyskusje .Ale ja Cie juz nie umiem ztrawić masz gadke jak przy szkubaniu pierza babcie miały:mad::mad: ps.a te liście są dalej aktualne:mad: Ale sie nom RACE zgrzoł, oh zgrzoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Drogi Alfredzie, zacny wykładowco caly czas czekam niecierpliwie na instruktazowy film, uczacy skretu carvingowego, oczywiscie w Twoim wykonaniu i najlepiej jeszcze z Twoim komentarzem, tudziez wskazowkami co trzeba robic zeby jezdzic ladnie, stylowo i tak zeby Ci sie podobalo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 ALFIUTKU TY przechodzisz sam siebie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Drogi Alfredzie, zacny wykładowco caly czas czekam niecierpliwie na instruktazowy film, uczacy skretu carvingowego, oczywiscie w Twoim wykonaniu i najlepiej jeszcze z Twoim komentarzem, tudziez wskazowkami co trzeba robic zeby jezdzic ladnie, stylowo i tak zeby Ci sie podobalo:D W internecie sa setki filmow instruktazowych te najlepsze przewijaja sie juz wielokrotnie i sa wlasciwie znane. Nie ma problemu ogladac, czego sie nie rozumie, na forum zapytac, wywiaze sie dyskusja mozna sobie teorie przyblizyc a to juz jest kroczek do samodoskonalenia sie. Mnie chodzi o to ze wiekszosc jezdzi zle a w porownaniu z filmami instruktazowymi bardzo zle, i wlasnie ta wiekszosc twierdzi, ze jezdzi dobrze. Przeczytaj sobie wypowiedzi chociazby ostatnia. Racecarver uzywajac slow "moglbys sie od bugiego techniki uczyc" stwierdza, ze bugi jezdzi dobrze. i takich wypowiedzi jest sporo. Co do mnie to nie ocenilem jeszcze mojej jazdy woiec nie ma mi czego zarzucac. Nie pokazywalem moich filmow z jazdy na krawedziach nawet nie mam. ps. Albo Wojtus81 jego awater to obciach, ale jemu kolega powiedzial ze to ladne zdjecie, tak pieknie jezdzisz i Wojtus81 w to uwierzyl i nie da sie z bledu wyprowadziec Edytowane 31 Grudzień 2008 przez alfredoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 ale Ty sam nie pokazales poprawnej techniki a wymadrzasz sie pod niebiosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 ale Ty sam nie pokazales poprawnej techniki a wymadrzasz sie pod niebiosa Wojtek, ja wogole nigdzie nie pokazywalem swojej techniki. Ze ktos wzial moj filmik z jazdy pozatrasowej i zeby mi dokopac wstawil do watku o skrecie carvingowym oraz nazwal, ze to pokraczne to ma racje a ja nie bede sie sprzeciwial bo to beda fakty i takie to jest moje wymadrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 alfredoMiałem wyprząc, ale miejmy to wreszcie z głowy.Oświeć nas maluczkich co jest źle.Nie oczekuj tego od nas bo my nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Miałem wyprząc, ale miejmy to wreszcie z głowy. Oświeć nas maluczkich co jest źle. Nie oczekuj tego od nas bo my nie wiemy. tu nie chodzi o to żeby pokazać co jest źle tylko żeby tyłek Bartka zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi