SB Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Wysłany e-mail z pytaniem-zero odpowiedzi No to zróbmy tak: każdy kto tylko ma czas niech pisze 1 raz 2 razy dziennie jak ktoś ma 3 emalile to niech pisze 3 razy.... 6 razy..., zawalimy im skrzynkę będą mieli więcej meili niż śniegu przez ostatnie 4 zimy razem wzięte, można by też dzwonić... wykończymy ich psychicznie meil: poczta@soszow.pl telefony: 0 33 855 28 32 600 39 02 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Witam wszystkich, Na poczatku chce napisac, ze od dluzszego czasu sledze formum i juz kilkukrotnie posilkowalem sie zamieszczonymi radami. Do mego "dziewiczego postu sklonil mnie komentarz warunkow panujacych na Soszowie w sobote Stok nie cieszy sie zbytnia popularnoscia wsrod czytelnikow, ja osobiscie weekendowymi wieczorami lubie tam pojezdzic. , a ja ostatnio już o 8.30 wracałem z soszowa i pani na parkingu jakoś nie była zdziwiona tym że już wracamy, widocznie mają tam więcej takich przypadków:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honza Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 A ja kiedyś spałem w ich hoteliku przy wyciągu i do późna w nocy ratraki szalały po stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Mikołów Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 A kiedy to ,,kiedyś,, miało miejsce? Ale znów w tygodniu pojadę dać się wystrzyc jak owiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Hehe znó se napiszę .. przy zjeździe na soszów dodaje gazu .. i nawet nie wiecie jak się cieszę jak jadzie przedemną kilka samochodów i wszytkie skręcają właśnie na soszów.. oznacza to że gdzieś indziej będzie 15-25 mniej osób tam myśl dodaje optymizmu .. dla porównania, soszów 15pln za/h .. na stożku (trasa trudniejsza, bardziej wymagająca, krzesło itp) płacę 45pln za 5h Dlatego zachęcam wszytkich .. soszów to najlepszy ośrodek na śląsku.. im więcej ludzi tam, tak mniej ludzi gdzieś indziej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 , soszów 15pln za/h .. tam na miejscu to pisało 17,5 przynajmniej jeszcze w zeszłym tygodniu i promocja za 5 godz 62,5:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 No to zróbmy tak: każdy kto tylko ma czas niech pisze 1 raz 2 razy dziennie jak ktoś ma 3 emalile to niech pisze 3 razy.... 6 razy..., zawalimy im skrzynkę będą mieli więcej meili niż śniegu przez ostatnie 4 zimy razem wzięte, można by też dzwonić... wykończymy ich psychicznie meil: poczta@soszow.pl telefony: 0 33 855 28 32 600 39 02 12 Ja tego robił nie będę i to nie dla tego żebym miał jakieś moralne opory. Ot po prostu nie zależy mi na Soszowie i zwisa mi to czy tam ratrakują stok, odśnieżają dojazd i parkingi. Mogą go nawet zaorać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Ja tego robił nie będę i to nie dla tego żebym miał jakieś moralne opory. Ot po prostu nie zależy mi na Soszowie i zwisa mi to czy tam ratrakują stok, odśnieżają dojazd i parkingi. Mogą go nawet zaorać. i wyłączyć krzesło na 3 h:D:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 ratrak potwierdzam istnienie ratraka na soszowskim stoku zaznaczam slowo "istnienie" bo co do skutecznosci jego dzialan smiem sie nie wypowiadac otoz wlaczylam kamerke nr 2 z soszowskiej strony dzis o godzinie 4.45 widzialam jechal ratrak ale widzialam tez walacy z nieba snieg stad ta uwaga o skutecznosci jego prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 na soszowie są straaasznie niezdecydowani ludzie, zmieniają ceny jak się im tylko podoba..ostatnio cały czas na głównej stronie była informacja (a w cenniku od dawna), że od marca poza weekendami 1h = 12,5 zł, patrze dziś a tu nowa "PROMOCJA" 3h = 45zł i dopiero przy zakupie 5h jedna jest po 12,5...wkurza mnie to strasznie, nie pozostaje nic innego jak zignorować to miejsce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 przeciez dzis jest weekend ... wiec ceny pozostaja niezmienione !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 przeciez dzis jest weekend ... wiec ceny pozostaja niezmienione !! dzisiaj jest weekend, ale ja myślałem, że w końcu pojeżdżę na soszowie za sensowną stawkę w tygodniu..... (nawet w cenniku tego jeszcze nie zmienili i dalej tam jest inf że od marca 12,5 za 1h ...)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 wkurza mnie to strasznie, nie pozostaje nic innego jak zignorować to miejsce ... następny nawrócony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 dzisiaj jest weekend, ale ja myślałem, że w końcu pojeżdżę na soszowie za sensowną stawkę w tygodniu..... (nawet w cenniku tego jeszcze nie zmienili i dalej tam jest inf że od marca 12,5 za 1h ...)) no to moze jutro tak beda liczyc ale ja tam sie nie spodziewam po nich nic dobrego marcin ja nawrocilam sie juz w poprzednich sezonach i jakos tam mnie nie ciagnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi