martin Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Czy są osoby, które mają wiarygodne informację jakie panują warunki narciarskie na Laworcie w Ustrzykach Dolnych. Pozdrawiam Świątecznie i Noworocznie Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Rymanów Zdrój Korzystając z okazjii że kolega założył temat o bieszczadach i okolicy podłączę się . Od 2 stycznia będę z moim najmłodszym synem w sanatorium w Rymanowie Zdrój proszę miejscowych o radę jakie górki w okolicy powinienem odwiedzić . Pewniakiem jest Jaworzyna (65 km od sanatorium ) DZiękuję za podpowiedz z góry. Magres:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Puławy są niedaleko srednia górka, długa ale o sredniej konfiguracji napoczątku stromo a pozniej płasko przez 700m :eek: zaletą jest to że tam jaki biegun zimna mają snieg najczesciej tam występuje no i kolej krzesełkową posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Laworta W sobotę było całkiem przyzwoicie. Głównie cukier bo opadów naturalnego jak na lekarstwo. Trochę dużo ludzików ale ogólnie OK. Informacja od mojego kolegi ale raczej pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Ja mam inne info ponoć kiszka i warunki takie o... przetarcia i sporo ludu jeszcze nie czas na laworte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi