Drewniacki Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) Cześć, Niestety nie każdy jeździ na wyjazdy z tyczkami, chociaż chciałby. Raz, że to drożej. Dwa, że trzeba mieć "wtyki" w towarzystwo. Trzy, że to już trzeba naprawdę porządnie jeździć. Ale na tyczkach się spróbować to zawsze fajnie! Niektóre ośrodki mają ustawione ogólnodostępne, amatorskie giganciki. Niekiedy nawet z pomiarem czasu. Wiem, że tak było na Stubaiu w Austrii. Wiecie może gdzie jeszcze? Czy w Trzech Dolinach (bo tam się niedługo wybieram) mają taką trasę? Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Drewniacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Na Kronplatzu na samej górze przy zjeździe w stronę Marebe jest taka traska z pomiarem czasu - całkiem fajna i szybka - niestety dodatkowo płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) Na Kitzu w sezonie za 1 ojro traska gigantowa. W tym samym miejscu gdzie zwykle trenują zawodowcy. Oczywiście krótsza ale nie krotka. zapomniałem - z pomiarem czasu !! Edytowane 26 Grudzień 2008 przez mysiauek zapomniałem - z pomiarem czasu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 W Soelden jest, tez za 1 E i z pomiarem czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Zell am See - Shmittenhohe - czerwona trasa 30 Alpendorf - ustawione 2 trasy obok siebie z Hirschkogel niestety płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 moze sami zmontujemy wyjazd? ja mam krotkie tyczki, wiertarke, wiertlo i klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Pomiar czasu też się znajdzie... i to bezpłatnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Bad Kleinkirchheim, Nassfeld, Flachau, Zauchensee, Soelden - długo by wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drewniacki Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 jarek, Ja jestem za! Bardzo chętnie bym się popróbował. Załatwimy jeszcze kamerę (widziałem filmiki z Twojej jazdy, więc na pewno wiesz jak kręcić filmy; no i wiesz jak kręcić po stoku, bo bardzo fajnie jeździsz) i mamy trening pierwsza klasa A w tych Trzech Dolinach to jest taka trasa z tyczkami? Wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Re Najlepsze w tym wzgledzie jest Mayrhofen,gdzie na Penken sa 3 bezplatne slalomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Janske LazneŻeby nie szukać daleko to na Cernej Horze jest taka możliwość. Fakt, że stok mocno niebieski. Na zdjęciu po lewej stronie pod lasem. Czas przejazdu ok 20 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 a w Polsce? tylko się nie śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 a w Polsce? tylko się nie śmiać stożek, slalom płatny , ale warunki jak na razie nie zachęcają nawet do próby pokazania się na tym stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 W Polsce jest takich stoków przystosowanych do slalomów od groma.Tylko zamiast tyczek pieknie prozrzucane kamienie:eek:. A powaznie to po za Stożkiem to niesłyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi