hucu Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 Z racji,że ostatnio popsuło mi sie troche kolano(nie cieszyć się bo za miesiąc jak wroce bede zdolny do jazdy:p) kupiłem sobie ''wspomaganie'' Vulkana na moje kolano.Naprawde jest rewelacyjne.Te zawiasy naprawde działają i stabilizuja kolano nie ograniczając ruchów i moge swobodnie chodzić,zginac noge i normalnie funkcjonowac.Naprawde polecam jezeli kogos spotka przykra niespodzianka.Cenowo chyba tez nie tak żle bo wyszło mi jakieś 260 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Wrzuć fotke w realu jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) Wygląda to dobrze:) . Fotki wrzuciłem do galerii-sprzęt narciarski,tylko nie wiem czy przez świeta doczekają sie akceptacji.Dorzucam więc dwa linki na ten temat. Boczne zawiasy maja długośc 23cm także naprawde trzymaja fajnie całe kolano.Osobiście jestem b.zadowolony. a i jeszcze tylko dodam,że faktycznie noga się nie poci(przynajmniej moja) http://www.milletsports.co.uk/productmore.php?pid=7798 http://www.ellis-brigham.com/cgi-bin/psProdDet.cgi?prod_code_in=783101&transid=&SQLCodeLink=AND~~PROD_MAN~=~'Vulkan'~AND~PROD_SPECIAL_FLAG~=~'0'~AND~PROD_NODISP~!=~1,pageLimit=0&mode=user&config=&rowsFound=3&srchType= Edytowane 25 Grudzień 2008 przez hucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 po ostatnich tenisowych meczach wylądowałem u ortopedy . Czekam teraz na artroskopię kolana i pewnie taki Vulkan to będzie moja kochana codzienność Dobrze więc wiedzieć że to coś działa jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Tak jak pisałem w watku z Laskowej sprwdza sie tez na nartach. A po wyjęciu zawiasów z "kieszeni" bardzo fajnie sie pierze i nic nie traci.Oczywiscie producent zaleca pranie ręczne w proszku Dosia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Zdradz proszę tajemnicę - kupiłeś to cudeńko w kraju ??? czy gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Zamówiłem go z drugiego linka,ale wiedziałem kiedy bede na wyspie.Wysyłka na kontynent jest troche droższa.Ale wydaje mi sie,że w kraju też powinny być produkty Vulkana dostepne.Jeżeli nie w sklepach to na pewno w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Dzięki za info - będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi