Homar Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 W drugi dzien swiat i sobote (27.12) wybieram sie na narty ze znajomymi z tym że jeszcze nie podjelismy decyzji gdzie smigniemy. Poki co zastanawiamy sie nad Kluszkowcami albo Wierchomlą i tu i tu są warunki okej mróz i wszedzie sypią ale jeszcze 2 dni wiec może sie zmienic obawiamy sie też stania w kolejce ale tego w polsce nie uniknie... Był tam ktoś może na dniach albo będzie?? Co o tym sadzicie macie jakies ciekawsze opcje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 Podejrzewam, ze stania w kolejkach to nie unikniesz nigdzie. Ja tez sie wybieram w sobote gdzies na narty i tez pod uwage biore Kluszkowce, Wierchomle, a wlasciwie to druga strone czyli Szczawnik. No i jeszcze Jurgow jest. Jednak jak otworza stacje w Laskowej to pojade tam bo mam rzut beretem. Moze sie spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weronika67 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 witam! Był ktos z was moze ostatnio w Szklarskiej Porebie? Chciałabym sie tam wybrac ,ale nie wiem czy działa lola ,sniezynka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 wiecie moze jakie warunki panuja na stozku bo mam zamiar sie tam jutro wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 My na 99% Pt i Sb uderzamy do Wierchomli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi