Hiv Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 W ty roku święta i nowy rok spędzamy w Wiśle. Chcielibyśmy z przyjaciółmi podszkolić się troszkę bo zeszły sezon był naszym pierwszym. Gdzie w okolicach Wisły czy Szczyrku znaleźć prosty, długi stok aby stawiać kolejne kroki na deskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 To zależy... bo ja znam fajny ale jakieś 850km dalej. A poza tym to Nowa Osada jest znośna i fajna do nauki i kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 na deski to nie wiem czy będzie fajny ale na pierwsze kroki powinno być ok. w Wiśle to za bardzo nie ma chyba że Soszów, tam jest niebieska trasa, jeśli będzie chodziła Czantoria to tam też jest chyba niebieska trasa ale musisz sprawdzić, no i to chyba tyle a w Szczyrku jest tego trochę np. Biały Krzyż, Juliany. w Szczyrku jest większy wybór. wejdź na stronę Szczyrku i poszukaj. ale te które wypisałam są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 na deski to nie wiem czy będzie fajny ale na pierwsze kroki powinno być ok. w Wiśle to za bardzo nie ma chyba że Soszów, tam jest niebieska trasa, jeśli będzie chodziła Czantoria to tam też jest chyba niebieska trasa ale musisz sprawdzić, no i to chyba tyle a w Szczyrku jest tego trochę np. Biały Krzyż, Juliany. w Szczyrku jest większy wybór. wejdź na stronę Szczyrku i poszukaj. ale te które wypisałam są ok. soszów odpada ceny a dwa niebieska trasa nadaje się do jazdy tylkow górnrj części potem to można z buta na dół, czantoria również nie będzie rozpieszczała początkujących cenami i przygotowaniem tras, jak mysiek napisał: 1.nowa osada, 2.istebna ten z krzesłem ale i ten następny z łorcykiem jest ok, 3. trochę dalej mosty w czechach poza tym to siglany i pasieki też nadają się do nauki ale wszystko będzie zależało od śniegu, na razie tylko istebna jest do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiv Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 na deski to nie wiem czy będzie fajny ale na pierwsze kroki powinno być ok. w Wiśle to za bardzo nie ma chyba że Soszów, tam jest niebieska trasa, jeśli będzie chodziła Czantoria to tam też jest chyba niebieska trasa ale musisz sprawdzić, no i to chyba tyle a w Szczyrku jest tego trochę np. Biały Krzyż, Juliany. w Szczyrku jest większy wybór. wejdź na stronę Szczyrku i poszukaj. ale te które wypisałam są ok. Biały Krzyz już znamy. Jest ok ale bardzo krótki. Juliany są dłuższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 tak, po jednej stronie (Pośrednie-Hala pośrednia ) jest czerwona ale nie jest trudna bardzo fajna do nauki a po drugiej stronie orczyka jest niebieska obok trochę wyżej jest trasa zielona . z tego co pokazują na stronie www.szczyrk.gat.pl to są one otwarte ale warunki niezaciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiv Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 (edytowane) tak, po jednej stronie (Pośrednie-Hala pośrednia ) jest czerwona ale nie jest trudna bardzo fajna do nauki a po drugiej stronie orczyka jest niebieska obok trochę wyżej jest trasa zielona . z tego co pokazują na stronie www.szczyrk.gat.pl to są one otwarte ale warunki niezaciekawe. Nie moge tego znaleźć na tej mapie... http://www.szczyrk.pl/images/Szczyrk_mapa_trasy_winter.pdf Edytowane 22 Grudzień 2008 przez Hiv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 na tej mapie zaznaczone jest jako Salmopol.znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 To zależy... bo ja znam fajny ale jakieś 850km dalej. A poza tym to Nowa Osada jest znośna i fajna do nauki i kombinacji. Mysiek Ty mosz recht!:D Tylko skąd w Nowej Osadzie śnieg wezmą.Jak tam armaty od dwóch sezonów pod plandekami całe 365 dni trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 Mysiek Ty mosz recht!:D Tylko skąd w Nowej Osadzie śnieg wezmą.Jak tam armaty od dwóch sezonów pod plandekami całe 365 dni trzymają. kiedyś ich urzywali a teraz to na lepsze czasy chyba czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiv Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 (edytowane) Polecam w Szczyrku Biały Krzyż czyli przełęcz Salmopol. Śniegu ci tutaj pod dostatkiem, dziś stok do 15 tej a jutro jak tylko będą ludzie do bólu Lekko dośnieżają ale dziś już sypie w Wiśle śnieg Dzięki za rady! Edytowane 24 Grudzień 2008 przez Hiv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 po co w 10 tematach tą samą informacje zamieszczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiv Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 po co w 10 tematach tą samą informacje zamieszczac? A dlaczego nie skoro każdy wątek dotyczy tematu a ludzie szukają miejsca gdzie mogą pojeździć w te święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 A dlaczego nie skoro każdy wątek dotyczy tematu a ludzie szukają miejsca gdzie mogą pojeździć w te święta? A dlatego, że jak wchodzę w ostatnio dodane posty i po raz trzeci czytam identyczną informację to szlag mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 jest jeden temat warunki sniegowe i tam zamieszczamy takie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Moim zdaniem jest to osoba zwiazana z ta stacja i za wszelka cene chce na forum zachecic do przyjazdu na Bioły Krzyż.No bo ile można w kólko to samo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiv Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Moim zdaniem jest to osoba zwiazana z ta stacja i za wszelka cene chce na forum zachecic do przyjazdu na Bioły Krzyż.No bo ile można w kólko to samo!!!!!! Zwłaszcza, że jestem z Łodzi i mam tyle wspólnego ze Szczyrkiem na co dzień co nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Akurat Białego nie trzeba reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Tylko skąd w Nowej Osadzie śnieg wezmą.Jak tam armaty od dwóch sezonów pod plandekami całe 365 dni trzymają. dzisiaj działały wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 ponoć w Istebnej fajnie się siedzi na nowym krzesełku:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 ponoć w Istebnej fajnie się siedzi na nowym krzesełku:p A ładnie to tak się napierniczać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi