Gość to ja Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Znalazłem na sąsiednim forum filmik zamieszczony przez Szanownego _tomka. Otarłem już łzy, więc mogę go wrzucić... [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=PJt36f4XCDM&eurl=http://www.skiforum.pl/showthread.php?t=18223[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Albo ukryta kamera, albo trafiła mu się wycieczka marynarzy z Gdańska. (nie mam nic do tej grupy o której wspomniałem w tym poście - to jest żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Hehehehe:D:D:D Ci wszyscy ludzie musieli potem zjechac przeciez na dol.:eek: Ciekaw jestem jak na stoku potem to wygladalo - strach sie bac:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Dokładni tak wyglądał zjazd z poczwórnego krzesełka kilka lat temu w Dedowce, jedynie gościa w krótkim rękawku jakoś niegdzie nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 hehehe, ale jaki skoczny ten gostek, obśmiałam się do łez!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 DOBRE !! na żywo widzialem coś lepszego choć nie tak dużo bo był to tylko jeden osobnik ale było zabawnie jak kolo nie wiedział że ma sie wypiąć albo jak sie wypiąć? pojechał i wsumie nic w tym smiesznego by nie było jak by nie to że po "peronie wypiniania" była drewniana konstrukcja taka do "uspokajania" majtających orczyków takie dechy do góry pozniej małą platforma z małymi bariereczkami... kolo wystrzelił z tej konstrukcji jak z procy... kosmos ubaw był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Nic dziwnego, że obsługa musi się czasami napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 to byli narciarze wodni...poczuli większy opór i stąd te problemy:D:D:D P.S z synem ze śmiechu przestraszyliśmy sąsiada na parkingu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 cholera w pracy jestem i śmieję się jak szczerbaty na suchary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 .. i co tu się dziwić,że gostek ma krótki rękawek. nieźle się musiał nabiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 A to jest wina obsługi że piaskiem nie posypała zjazdu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 ja mam zakwasy na brzuchu od tego:D nie no filmik jest PRO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 :D ale malo brakowalo zeby krew sie polala, widac ze to dawno sie dzialo, nikt nie mial kasku a krzeslo co chwile kolo czyjejs glowy, no i te spotkania ze slupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Każdemu może się trafić "lepszy " dzień...:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo aimar Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Myślę że tak powinien wyglądać pierwszy dzień w pracy dla nowo zatrudnionych pracowników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 A co jest nie tak na tym filmiku? Ja też tak zawsze opuszczam krzesełko.:D:D. Czyzbyście znali jakieś inne sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 ja znam, nie zchodzisz z krzeselka tylko jezdzisz tak w kolko az sie najezdzisz:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Za co płacimy??? Czy ktoś nie pomyślał że płacimy za wyciągi a nie za zjazdy , jeździć do czasu aż kolejki nie zatrzymają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 Z całym szacunkiem, Łokieć, ale nie sądzę, by to byli marynarze. Ci umieją stać twardo na nogach, choć "kiwa jachtem, kiwa":D Ale że cudny filmik, święta prawda:D. Hucu, nie bądź taki skromny, to naprawdę duża sztuka tak opuścić krzesełko. Dlatego osobiście jednak wolę łorcyki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 (edytowane) Sam już nie wiem, czy sztuką jest opuścić krzesło jak wyżej, czy nie opuścić jak niżej:D [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2zIK_peF2K8&feature=related[/YOUTUBE] Nie rozumię za bardzo, kto i na czyje żądanie nie chce uruchomić filmiku, ale są jeszcze linki: http://www.youtube.com/watch?v=2zIK_peF2K8&feature=related Edytowane 26 Grudzień 2008 przez to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 do pierwszego filmu,hhehhe moje pierwsza jazda wyciagiem i zejsciem z niego wygladała dokładnie tak samo-hahhhaha ale smieszne;) za drugim razem tyz tak samo wiec pozniej juz obsługa mowiła-O ZNOWU WY - i zwalniali wyciag:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi