Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Wszystkiego najlepszego, dużo śniegu, spełnienia marzeń nie tylko narciarskich, duuużo prezentów urodzinowych (a nie tylko takich pod choinką), zdrówka, szczęścia i miłości:) Buzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Dołączam się do życzeń. Coś ostatnio mało aktywna ta delikatna i sympatyczna osóbka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Wszystkiego dobrego!! Żeby nam w Tychach jakaś góra urosła i żeby na niej był wiecznie śnieg! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Dużo zdrówka i uśmiechu! dla Ewy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Z tego co wiem to ona jest artystką wiec życze Ci spełnienia marzeń nie tylko tych artystycznych i duuużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 wszystkiego naj czego sobie zapragniesz;) :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Ewa, wszelkie serdecznosci i Naj Naj Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka,szczęścia, pomyślności życzy Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Spełnienia wszystkich marzeń.:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Jejku, jak miło ^^ Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za życzonka i pamięć :) Z tego co wiem to ona jest artystką Nooo, prawie....studiuję filo angielską :D Ale i tak bardzo dziękuję za życzonka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 chodziło mi o takie konto na jednym takim portalu artystycznym które podziwiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 uff jeszcze zdążyłem, jak bym nie zdążył to bym sobie nie darował, wszystkiego naj... najlepszego:)!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Dziękuję, SB :) Homar, na którym portalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 A ode mnie zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka, oraz.... gorących ciach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 O, też zdążyłam! Wszystkiego najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 Dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi