Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 no to więc uroczyscie zakładam temat dotyczący szeroko pojętej jazdy na nartach w wykonaniu forumowiczów:) kazdy może zamieścić filmik na którym pokazane jest jak jeździ, w tym temacie można omawiać zwracać uwage co polepszyć w technice jazdy albo takze co zmienic. Zachęcam wszystkich do pokazywania swoich filmików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 żeby nie byc goło słownym oto moj filmik z rozpoczęcia sezonu którego dokonalem z Juice-em:) [YOUTUBE]ipaOCfpAwI8[/YOUTUBE] wsłuchajcie sie w ta narastającą dramaturgię w głosie komentatora:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 qyj9X3uqkzw Kolejne sie ukaza niebawem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 żeby nie byc goło słownym oto moj filmik z rozpoczęcia sezonu którego dokonalem z Juice-em:) [YOUTUBE]ipaOCfpAwI8[/YOUTUBE] wsłuchajcie sie w ta narastającą dramaturgię w głosie komentatora:D Bugi czy to twoj reklamowo - wizytowy przejazd? czy jezdzisz tez inaczej? Napisales poprzednio ze kazdy jezdzi jak chce, tz ze tak chciales jak na filmie? W sytuacjach kiedy sie jest filmowany to nie zawsze sie uda pojechac jak sie chcialo, tylko wychodzi tak jak sie pojechalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Alfred chciałem inaczej a wyszło inaczej:), ale jak na 1 dzien w sezonie na tępych nartach uważam ze jest w miare ok (nie mowiac o tym ze stoje jak na prostych nogach i nogi blisko jak dziewica) ale moze kiedyś nagram taki filmik ze pojade jak chce:)- to tylko chyba kwestia czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=rUwe3_gHBTo i http://pl.youtube.com/watch?v=OGwdM8e6JNk jak się powiedziało tak trza zrobić PS operatorów to mam przebyczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=rUwe3_gHBTo i http://pl.youtube.com/watch?v=OGwdM8e6JNk jak się powiedziało tak trza zrobić PS operatorów to mam przebyczych Ladnie przypieprzyles w kamerzyste albo wiatr go przewrocil. dlugo, dlugo sie zbieral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Moja kobitka , tak ją zawiało że nie wiedziała jak się wyłącza filmowanie ( a jest tylko jeden guzik:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 [YOUTUBE]UJOhvUjbVHs[/YOUTUBE] to moje z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 To i ja ponownie się dorzucę A co. 1) 1 sezon na nartach mojej Kasi 2) i ja po tygodniu choroby i kole 38stopni...ledwo żywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 bardzo nam fajnie się temat rozwija:) oby tak dalej:D, moze JC cos od siebie wrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 janske lazne Wyjazd rozruchowy 09.12. [gvideo]http://video.google.pl/videoplay?docid=-5052714663076910789&hl=pl[/gvideo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=rUwe3_gHBTo i http://pl.youtube.com/watch?v=OGwdM8e6JNk jak się powiedziało tak trza zrobić PS operatorów to mam przebyczych Raceman chcesz komentarz? (przyjacielski oczywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Nie wiem jak Rejs, ale ja powiem za siebie ze "wszyscy" chcemy kolezenskich komentarzy na zasadzie konstruktywnej krytyki. o ile jakosci filmow na to pozwalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 (edytowane) Nie wiem jak Rejs, ale ja powiem za siebie ze "wszyscy" chcemy kolezenskich komentarzy na zasadzie konstruktywnej krytyki. o ile jakosci filmow na to pozwalaja ... no dobra, Juice a wiec ... malo co widac na tym filmie a tak na powaznie to jedyne co moge powiedziec to rece mozna poprawic, zewnetrzna reka ucieka w bok a powinna byc z przodu, wewnetrzna reka moze pojsc troche w bok ale zewnetrzna nie moze bo to zabruzdza sylwetke, i druga sprawa warto troche bardziej "uspokoic" gore, jechac maja nogi a gora musi byc spokojna, jak uspokoisz gore to rece sie poprawia, jeszcze popatrze na nogi bo chyba za wasko i zaraz dopisze ... szerokosc chyba ok ale nie widze dobrze, wydaje mi sie ze jest lekki x jak ja to mowie czyli kolana nie ida rownolegla, jak przejezdzasz kolo kamery to snieg idzie tylko z zewnetrznej narty a powinien z obu a wlasciwie z zadnej to by wskazywalo na x czyli kolana nie pochylaja sie rownolegle, jest na to piekne cwiczenie, po jednym dniu jezdzisz idealnie Edytowane 22 Grudzień 2008 przez jarek dopisuje o nogach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 . ... szerokosc chyba ok ale nie widze dobrze, wydaje mi sie ze jest lekki x jak ja to mowie czyli kolana nie ida rownolegla, jak przejezdzasz kolo kamery to snieg idzie tylko z zewnetrznej narty a powinien z obu a wlasciwie z zadnej to by wskazywalo na x czyli kolana nie pochylaja sie rownolegle, jest na to piekne cwiczenie, po jednym dniu jezdzisz idealnie Jakie to ćwiczenie? Kurde, oglądam niektóre filmiki próbuję i jakoś nie wychodzi . Oglądałem najróżniejsze filmiki pokazowe. Za nic nie mogę jechać na jednej narcie, a jak chcę torchę fun (nie goryla) to się zaraz wyp.... Wczoraj byłem w Białce i gość w czerwonym stroju zapieprzał, aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Jakie to ćwiczenie? Kurde, oglądam niektóre filmiki próbuję i jakoś nie wychodzi . Oglądałem najróżniejsze filmiki pokazowe. Za nic nie mogę jechać na jednej narcie, a jak chcę torchę fun (nie goryla) to się zaraz wyp.... Wczoraj byłem w Białce i gość w czerwonym stroju zapieprzał, aż miło. ... cwiczenie jest max obciachowe i dla tego bardzo skuteczne bierzesz balonik nadmuchujesz, przywiazujesz w pasie na sznurku zeby nie uciekl i wkladasz miedzy kolana i tak jezdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 ... cwiczenie jest max obciachowe i dla tego bardzo skuteczne bierzesz balonik nadmuchujesz, przywiazujesz w pasie na sznurku zeby nie uciekl i wkladasz miedzy kolana i tak jezdzisz To nie dziwię się, że nie widziałem nikogo kto by tak jeździł . Ale jakby założyć kieckę - kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 możeby spróbować zamiast balonika w obcisłej spódnicy:D, nogi by nie uciekały:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 ... no dobra, Juice a wiec ... Dzieki Jarek Rece fakt. Gora - za bardzo sie wczuwam X - rzeczywiscie, zrobilem sobie jeszcze raz powtorke w lepszym widoku klatka po klatce, z wewnetrznej narty tez idzie, ale maly i robi sie x, nie "doginam" wewnetrznej nogi; widac to na kolejnym skrecie w prawo od tylu tez (choc moze tutaj juz niewyraznie); co wiecej w prawo jest wiekszy x niz w lewo. Dzieki raz jeszcze i cwiczyc, cwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 jarek a ja? konstruktywna krytyka mile widziana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 jarek a ja? konstruktywna krytyka mile widziana:) Tak na szybko i na moje, to bardziej wykańczaj skręty. Musisz poczuć, aż narty same wyjadą spod Ciebie. Odpowiednie pochylenie i dogięcie desek pomoże ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 no wlasnie to pochylenie, i chyba szerzej nogi?? a co z wewnetrzną krawędzią jak poprawić to zakrawędziowanie?? kolano bardziej do środka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Bugi ,złoją nas za kompletny brak techniki , spoko jak by co to możesz się wybeczeć u mnie buuuu chlip ,chlip.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 chopoki nie rycza:),a krytyka sie przyda zmobilizuje do działania , a do ciebie to przyjade nie beczeć a narty naostrzyc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi