mysiauek Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 nie no przestan po 1 nie jestem snobem po 2 gie nie stac mnie na taka rozrzutnosc po 3 cie za czesto zmieniam zeby tak szalec ale cieszą mnie jak nowe - jutro rano jade przetestowac - bedzie beton! pracica -8st. Daj relacje, bo czuje, że parę osób z forum pobije się na alllllledrogo o RTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 (edytowane) Skasuj tego posta niech światło dzienne tego nie ogląda! :D możesz coś więcej bo z tego co pamiętam w zeszłym roku tam dzwoniłem i nie było czynne i w sumie nie wiedzieli czy bedzie czy nie a z informacji na www : cytuje : "Dodatkową atrakcją jest znajdujący się przy ośrodku wyłożony specjalnymi matami slalomowymi całoroczny - oświetlony stok narciarski (obecnie niedostępny)" kojarzysz charakterystyke tego stoku? bo nie miałem okazji tam być dzieki za inf pozdr Niestety nie byłem tam,o tym stoku dowiedziałem się od kolegi,który tam mieszka... no mieszkał,bo teraz siedzi w Anglii.Po reakcji SB wnioskuję,że lepiej dać sobie spokój... Różnica poziomów 56 metrów... po tym i po zdjęciach wnioskuję,że nie ma więcej jak 200 - 300 metrów długości... Nie ma sprawy,pozdro! Edytowane 25 Marzec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Daj relacje, bo czuje, że parę osób z forum pobije się na alllllledrogo o RTC to będzie bratobójcza walka ... poleje sie krew jasne dam znać tyle że wróciłem teraz z garażu (regulowałem wiązania) i widzę że tępe z lekka a pilnika brak ale może nie bedzie zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 (edytowane) PS: Jaki jest sens tworzenia galerii na forum? Chyba nie po to, żeby ktoś zapatrzony w siebie jak Nrcyz wycierał sobie gębę naszymi zdjęciami. Homarze za coś takiego to się czerwona reputacja już należy, ale oczywiście ty byłeś pierwszy. Edytowane 27 Kwiecień 2010 przez lokiec3 Nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 (edytowane) Nooo prosze Doktorku, nie gniewaj sie napisałem Chillout! swoją drogą co do merytorycznej strony nie tylko mojego posta a tego wątku to poczytaj go trochu... P.S. tłumaczyć się nie będę odbieraj to jak chcesz... Edytowane 25 Marzec 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Różnica poziomów 56 metrów... po tym i po zdjęciach wnioskuję,że nie ma więcej jak 200 - 300 metrów długości... Byłem tam któregoś pięknego lata popatrzeć, generalnie nie ma o czym pisać, igielita tam żadnego nie ma, a może jest tylko przerosło metrową trawą i chwastami. A poza tym to ja uważam że wszelkiego rodzaju igielita... sztuczne stoki to profanacja narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Jaki jest sens tworzenia galerii na forum? Chyba nie po to, żeby ktoś zapatrzony w siebie jak Nrcyz wycierał sobie gębę naszymi zdjęciami. Zapewne Ci chodziło o to zdjęcie. Siedzę sobie na nim i mam nóżkę na nóżką bo tak lubię a to że kogoś to śmieszy to mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, bo i sam się lubię śmiać. Musisz mieć Lokciu trochę więcej luzu do wszystkiego:) a nie oburzać się od razu. I po to między innymi są te nasze galerie żebyśmy się mogli pośmiać z siebie. Więcej po co są galerię napisałem tutaj, zapraszam do dyskusji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Zauważyłem,że przy moim nicku,przy jednej z wypowiedzi,pojawił się odnośnik do jakiejś reklamy... zapewniam że to nie moja sprawka. A poza tym to ja uważam że wszelkiego rodzaju igielita... sztuczne stoki to profanacja narciarstwa. Mam podobne zdanie i może temu jeszcze ani razu nie pojawiłem się ani w Bystrej,ani w Bytomiu. Kiedy kończy się sezon,często szukam jakiejś alternatywy,ale też równie szybko daje sobie z tym spokój.Prawdziwe narty to śnieg,góry,mrozik,widoczki,a przede wszystkim ten swoisty klimacik. Po głowie chodzi mi jeszcze tylko jedno rozwiązanie:narty wodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) alternatywa - trening na sucho v2 hmmm widzę że koledzy bardzo wymagający no dobra ... najlepsze zostawiłem na koniec to chyba sie każdemu spodoba : [YOUTUBE]PlCMDKJ8kbE[/YOUTUBE] pozdrawiam ps. w pełnej rozdzielczosci lepiej sie to prezentuje tutaj link : Edytowane 27 Marzec 2009 przez nexcom dodane ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 a gdzie to taki gadżet można wypróbować? Wygląda ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 nex a jak tam rtc wypadło wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 nex a jak tam rtc wypadło wczoraj? nie ten temat kolego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) nie ten temat kolego:) już zmieniam. nex jak tam Twoja technika jazdy na rtc ? Edytowane 27 Marzec 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 hmmm widzę że koledzy bardzo wymagający no dobra ... najlepsze zostawiłem na koniec to chyba sie każdemu spodoba : [YOUTUBE]PlCMDKJ8kbE[/YOUTUBE] pozdrawiam ps. w pełnej rozdzielczosci lepiej sie to prezentuje tutaj link : Zajefajne, do szlifowania techiki to chyba ciekawa sprawa. To coś jakby taka grupowa bierznia, na innych filmikach można właśnie zobaczyć jak goście po tym biegają. W Polsce to pewnie tego ze świecą szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 już zmieniam. nex jat tam Twoja technika jazdy na rtc ? pozwólcie mi się oswoić i napisać innym razem bo tej bestii nie da się ujarzmić jednym wypadem a tak poważnie zabrałem je mimo tych tępych jak mi się dobrze wydawało krawędzi Pracica sztruks -3st warunki idealne i co dup___a - były tak tępe że po 5 zjazdach dałem na luz bo mówiąc krótko tylko się ślizgałem i każde kopniecie uślizgiem szło oczywiście szybko poleciałem do tamtejszej wypożyczalni i tu "miłe" zaskoczenie ani ostrzałki ani pilnika nic obleciałem kasy obsługę techniczą i inne punkty tam zlokalizowane i nigdzie nie uświadczyłem. Wiec wstrzymuje się z ocena "możliwości technicznych jazdy" na RTC do czasu doprowadzenia ich to używalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 . Wiec wstrzymuje się z ocena "możliwości technicznych jazdy" na RTC do czasu doprowadzenia ich to używalności. te 58 poszły dużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 te 58 poszły dużo drożej wiem obserwowałem a tak swoja droga ciekawe czy to ktos z forum > prosimy sie ujawnic i gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 za drogo poszły - to nie ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 te 58 poszły dużo drożej skolko bo nie moge znaleść? Widać że mimo iż to raczej niszowy sprzęt to i tak wiele osob wie co to za marka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 skolko bo nie moge znaleść? Widać że mimo iż to raczej niszowy sprzęt to i tak wiele osob wie co to za marka ) http://www.allegro.pl/item589348870_rtc_switzerland_158_cm_rarytas_nowe_4500_zl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) 7 stów to dużo więcej :eek: to coś ty je Nex za czapke gruszek kupił ? Pojeździł bym :) Edytowane 27 Marzec 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Homar, offtop Co tu robisz o tej porze? Chyba nie wróćiłeś z roboty jak ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 wróciłem z imprezki wcześniej (kiepskie after po koncercie) to stwierdziłem że sobie na forum wejde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 wróciłem z imprezki wcześniej (kiepskie after po koncercie) to stwierdziłem że sobie na forum wejde Pozazdrościć. Na mnie pora spać - 9:30-22:30 i jeszcze czas na skionline Ale zaczynam odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) Na mnie pora spać - 9:30-22:30 i jeszcze czas na skionline ojj toś ty Pracoholik :eek: no i noce też masz cieżkie Edytowane 27 Marzec 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi