1973marcin Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Wy się juz wcześniej nie lubiliście, czy teraz tak wyszło ?????? wiosna się zbliża i już tak jest jak śniegu brakuje to trzeb znaleźć jakieś tematy zastępcze a potem to znowu jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Po prostu nie wypada Ci udzielać porad, a już na pewno nie na podstawie filmów zrobionych aparatem, a dlaczego nie wypada? odpowiedz sobie sam... i jeszcze długo Ci nie będzie wypadać... Już jest ok? Swięte słowa... Mamy na forum Mistrza Polski amatorów ( z nickiem na M.) paru swietnych instruktorów, wydaje mi sie przynajmniej 2 ( mowie o tych których znam) PI wiem że to troche dziwnie zabrzmi ale jak ktoś sie "zna" na rzeczy to twoje porady smiesznie wyglądają. Ja nie zabieram głosu bo chyba że uznam że to ma jakiś sens bo wiem że takie porady ( o czym już pisałem wczesniej ) g*^%o dadzą... a cały wątek był zakładany z myślą żeby każdy mogł pokazać innym jak jezdzi. Wy się juz wcześniej nie lubiliście, czy teraz tak wyszło ?????? Każdy tu każdego lubi tylko niektóre sprawy muszą być wyjasniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Już jest ok? Jest lepiej, choc szalu nie ma. Merytorycznie nadal kiepsko. A dlatego, że na tym filmie gówno widać, Albo padla Ci pamloka na slepia, albo sie za bardzo wczuwasz w role. Po prostu nie wypada Ci udzielać porad, a już na pewno nie na podstawie filmów zrobionych aparatem, Byc moze masz racje - Twoje zdanie - i to moge uszanowac. a dlaczego nie wypada? odpowiedz sobie sam... i jeszcze długo Ci nie będzie wypadać... Tego nie wiesz i nie wiadomo czy wiedzial bedziesz. No a jak Ci sie wydaje inaczej, to tez Twoje zdanie. Byc moze tez bedziesz mial racje, rachunek prawdopodobienstwa. Drogi Ja-No - niestety przy okazji Twojej jazdy zrobila sie tutaj mala pyskowka, jak to z kogucikami Jezeli swoimi uwagami urazilem - sorry, a jezeli narciarsko bzur Ci nagadalem sorry podwojne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-No Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 To jest najwazniejsze. Ale jakbys chcial zagadac z kumatym instruktorem to by nie zaszkodzilo pomyślimy Drogi Ja-No - niestety przy okazji Twojej jazdy zrobila sie tutaj mala pyskowka, jak to z kogucikami Jezeli swoimi uwagami urazilem - sorry, a jezeli narciarsko bzur Ci nagadalem sorry podwojne. Pozdrawiam no zauważyłem... i troche się podłamałem napewno mnie nie uraziłeś ale zmotywuje mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 dobrze ze nie ma mnie kto nakrecic bo chyba by mnie tu zjedli koledzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 dobrze ze nie ma mnie kto nakrecic bo chyba by mnie tu zjedli koledzy:D wystarczy zdjęcie z avatara :D... Zartuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 dobrze ze nie ma mnie kto nakrecic bo chyba by mnie tu zjedli koledzy:D Ale ja Ciebie widziałem na stoku... I muszę powiedzieć.... Jest dobrze a nawet bardzo dobrze... ...tylko pamiętaj... pamiętaj żebyś miał języki prosto w butach to będziesz mógł bardziej podkręcać skręty,szczególnie w 2 fazie skrętu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) ...tylko pamiętaj... pamiętaj żebyś miał języki prosto w butach to będziesz mógł bardziej podkręcać skręty,szczególnie w 2 fazie skrętu:D No własnie a teraz pytanie do nielicznych... niektórzy napewno znają opowiedź ;] Jakie mamy fazy skrętu i ile ich jest ? Edytowane 16 Marzec 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Daruj sobie. Teraz Ty sie bawisz w Alfredoo, a tam sie do szkoly nie zapisales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 ktoś tu sie bawił w instruktora a tam wykładowcą nie był Fazy są trzy : przygotowania, wywołania skretu a nastepnie sterowania której koncowa część powinna być jednoczesnie fazą przygotowania nast. skrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 ...tylko pamiętaj... pamiętaj żebyś miał języki prosto w butach to będziesz mógł bardziej podkręcać skręty,szczególnie w 2 fazie skrętu SB to pomożesz mi to pocwiczyc przy nastepnej okazji ?bo ja samouk jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Nie bawilem sie w Instruktora Homar. Chcialem pomoc koledze "widzac" rzeczy "oczywiste" - byc moze w swoim zadufaniu mylnie. I byc moze niepotrzebnie. Co zreszta przyznalem jezeli tak bylo i przeprosilem jezeli komus uwlaczylem. Ty nie powiedziales ze Slawusiem ani slowa. W temacie. Poza tym nadal ujadamy nie na temat. Zrugaj mnie - ale odnoszac sie do tego co napisalem o jezdzie, konkretnie. Tyly - bzdura bo........... Sztywno - bzdura bo........... etc. Wtedy byc moze i ja sie czegos naucze, w tym trzymac paszcze na klodke. Pyszczycie na mnie sami nic nie mowiac, a raczej nic nie chcac powiedziec W TEMACIE. Skoro mowilem ZLE (chyle glowe) i to wiecie to przeciez mozecie powiedziec DOBRZE Nie pisz o mnie - pisz o temacie - umiesz tak ? Wtedy lepiej dotrze do wszystkich (lacznie za mna). Fazy skretu - nawet jak sie nie wie wystarczy pewnie wpisac w google i jest ychnascie podpowiedzi. Wiec po co. Acha wiem - SB sie dowiedzial i Ci podziekowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 ...tylko pamiętaj... pamiętaj żebyś miał języki prosto w butach to będziesz mógł bardziej podkręcać skręty,szczególnie w 2 fazie skrętu SB to pomożesz mi to pocwiczyc przy nastepnej okazji ?bo ja samouk jestem:D No chłopie.... Tu masz very professional instruktora, a Ty mnie akurat wybrałeś :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 SB to pomożesz mi to pocwiczyc przy nastepnej okazji ?bo ja samouk jestem:D wojtuś jeszcze trochę i sam do tego dojdziesz ja tez sam się uczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Nie bawilem sie w ..... Soczek odpuść sobie temat i zostaw najlepszym Tym, którzy czasem nie zauważają bramki na zawodach tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 .......... to był późniejszy etap edukacji podjętej właśnie po to by móc wybierać, co i kiedy da najwięcej radochy. I dlatego pisałem, że można się świetnie bawić na różne sposoby. Dzięki, choć jak już mogłeś przeczytać w innym wątku nie za bardzo się spełniło. Nie było fanu, bo jak tu dać dobrego kopa kiedy śnieg nie daje podparcia? i tu sie zgadzamy z tym że u mnie było dokładnie odwrotnie ale nie ma to znaczenia jaką drogą sie do tego dochodzi ważne by znaleść to co "nas kreci" wybrać coś dla siebie i dla panujących warunków tak przeczytałem fu___k wiem co czujesz aż sie boje co bedzie w moim terminie :eek: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 :Dnie no leżę i kwiczę, moim skromnym zdaniem w prawym bucie koledze się skarpeta podwinęła i to skutecznie mu utrudnia swobodę ruchów, aaa i jeszcze w lewym buce 2 klamra od góry za słabo dopięta i widać że ma problem z przekazaniem energii z nogi do narty:D Soczek w kuchni gary masz pomyte już Można się nie zgadzać, ale żeby chłopinę zaraz do garów wysyłać Jeden raz już tu ludzi do piaskownicy wysyłał, mimo że merytorycznie miał dużo do powiedzenia to nie za bardzo był przekonywujący ze względu na styl postów podobny jak w cytacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 oto kilka zdjęc poklatkowych z mojej jazdy z chęcią wysłucham rad do zmienić i co poprawić... za pare dni no moze tydz będe miał filmik ze swojej jazdy więc będzie to lepiej wyglądać jak narazie ino takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Ręce, ręce, ręce i jeszcze raz ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Ręce, ręce, ręce i jeszcze raz ręce. wim wim za szeroko:) na filmiku było chyba lepiej:P ale to za pare dni:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 ...za pare dni no moze tydz będe miał filmik ze swojej jazdy więc będzie to lepiej wyglądać jak narazie ino takie cuś No... co wy tam Bugajson z tym filmikiem kombinujecie?! ... jakiś fotomontażyk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 No... co wy tam Bugajson z tym filmikiem kombinujecie?! ... jakiś fotomontażyk?? tak tak hehe teoria spiskowa dziejów:P nie po prostu jestem we wroclawiu a kamera została w sosnowcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 mało biodra, rotacja, ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 mało biodra, rotacja, ręce... dokladniej moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 mało biodra, rotacja, ręce... Gdzie ty tu widzisz rotację? Ostatnio spółkę zrobiłeś z SB i pojechaliście po Jusiku, że niby na filmie nic nie widać. A na tych zdjęciach poza rękoma szeroko to co widać? A jak ci mało biodra to ci Moja Naj da te rozpieprzone co jej nie dawno wyjęli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi