SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 trochę dziwne były te bramki i tak jakośbezpieczniej było dalej ale przez to wyszło jak wyszło Tym razem to my(narciarze) byliśmy intruzami na trasie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 W galerii są zdjęcia wszystkich Moje pierwsze spostrzeżenie ... jeździmy bramki "na okrągło" :eek: PS Powyższa uwaga nie dot. ekipy z Pawłowic. Po pierwszym czytaniu wystraszyłem się morderczych treningów(na okrągło) na bramkach.:eek: Dopiero jak zdjęcia obejrzałem to wiem co miałeś na myśli. Aż mi ulżyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Tego tutaj... to chyba brzuch bolał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Ale zobacz na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Ale zobacz na to Cysorz:D Wciepnij mu to na avatara, rano jak włączy kompa to będzie w szoku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Cysorz:D Wciepnij mu to na avatara, rano jak włączy kompa to będzie w szoku:D Taaaaa, a potem mnie znajdzie i ja będę w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Ale zobacz na to Już gdzieś pisałem,że jestem tłusty i płynie wszystko po mnie jak woda po gęsi :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Taaaaa, a potem mnie znajdzie i ja będę w szoku Zwabimy Cię do Karczmy Rogatej niby na herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Dla mnie estetyka jazdy ma co najmniej czwartorzędne znaczenie. Pierwszorzędne znacznie ma coś co ja określam skutecznością jazdy. Po niebieskim stoczku można zjechać w dowolny sposób (zależnie od humoru, przodem, tyłem, bokiem...). Wszystkie wymienione przez JC elementy zaczynają mieć znaczenie kiedy trafiamy na bardziej wymagające stoki. Łączka jest miejscem gdzie wszystkie te drobne elementy można szlifować (nabierać poprawnych odruchów). Cel jest taki by z jednakową kontrolą i przyjemnością zjechać z czarnej stromej ściany jak z naszej łączki. Przynajmniej ja tak to widzę. ja też tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Taaaaa, a potem mnie znajdzie A tam znajdzie ,nawet szukać nie muszę. Przecież mam Cię na wyciągnięcie ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 W galerii są zdjęcia wszystkich ... oprócz najszybszego . trzeba z żoną Marcina pogadać bo ona też robiiła zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 a ja wyprostowany jak struna na tych tyczka, trema czy cus:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 a ja wyprostowany jak struna na tych tyczka, trema czy cus:eek: ... bo zdjęcie zrobione jest przy wjeździe na stromy odcinek i pewnie wyszedłeś w górę, aby mieć z czego docisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Ja się przygotowywalem do następnej, a że prękośc dochodziła do 120km/h więc no jakże mógłbym atakować bramkę. To kiedy JC zorganizuje stoczek i brameczki pod nazwą; "IMPREZA ZE SKIONLINE"? Bo Ci z Gali to pewnie nas już za rok nie wpuszczą ... zonwu powaleńcy ze skionline przyjechali wygrać (Rejsman na pewno jest już na tapecie: tego Pana nie obsługujemy). Ja jestem bardzo zadowolony, że zjechałem i nie minąłem (chyba) bramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Umarłam:D:D:D:D:D Figo, musisz to mieć na avatarze, nie masz wyjścia!:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 (edytowane) jak to powiedziala moja pani WAS TRZEBA USUNAC Z TEGO STOKU wszyscy umiejaj jakos tak normalnie a wy jak burza jeden za drugim:D Wyglądało to naprawdę fajnie, taka laaaaawina i każdy dociskał ile się dało, szczególnie z samego rana jak jeszcze nie było tłoku... ...I dlatego ja się strategicznie tak ustawiłem by oglądać ich z bezpiecznej wysokości krzesełka. I chyba miałeś nosa Ja wczoraj wieczorem zaczołem cierpieć z powodu gleby, którą zaliczyłem jak wjechał we mnie jakiś gość na końcówce. Wylądowałem na boku i jak się okazało wczoraj mocno stukłem sobie bark i triceps. Ledwo mogę podnieść rękę i do tego mam dużego siniaka SKIer dynamicznie,nisko,ładnie. Może tylko ręce powinny być bardziej w przodzie. Ale ja na temat rąk to nic nie powinienem pisać,widziałem swoją sylwetkę:eek:. Akurat na wyjściu tej bramki posadziło mnie mocno na tyłach, co zresztą widać na kolejnym zdjęciu w galeri... Narty nie dociśnięte a ja jadę jak na kiblu :eek: Aż wstyd!! Edytowane 3 Marzec 2009 przez SKIer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Akurat na wyjściu tej bramki posadziło mnie mocno na tyłach, co zresztą widać na kolejnym zdjęciu w galeri... Narty nie dociśnięte a ja jadę jak na kiblu :eek: Aż wstyd!! Wiesz to tylko jedno - dwa ujecia na bramce. Tak tez robi Bode niechcacy. Jezeli wyszedles z tego tez jak Bode to tylko chwalic Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Dzięki Juice ale do Bodego to mi jeszcze duuuużo brakuje :eek: a ztym kiblem to nie żartowałem http://www.skionline.pl/galerie/index.php?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=551&g_numer_zdj=8 nie wiem jak wstawić to zdjęcie co by było widać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 normalnie patrzac na wasze wyczyny zaczynam zamykac sie w sobie -Ja i moj styl na PŁÓG:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 No widac nawet jak przody nart Ci podnioslo, ale....... wyszedles z tego zgrabnie , przy czym jak na wc to pozycja troche zamalo wyposrodkowana, a nawet wyposladkowana A teraz kazdy kto jezdzina nartach zamiasta grzac sie na plazy jak Bode jest juz lepszy i ma lepiej od niego w glowie poukladane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Umarłam:D:D:D:D:D Figo, musisz to mieć na avatarze, nie masz wyjścia! Przecież już usunąłem starego avatara. Miejsce jest. Skoro taka wasza wola,ale niestety nicka na CYSORZ się zmienić nie da:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 To jeszcze podaj mi hasło do siebie to Ci zmienię avatara:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Skoro taka wasza wola,ale niestety nicka na CYSORZ się zmienić nie da:D . Do sie Jakbysmy ladnie poprosili JC, a Ty bys sie zgodzil to bysmy mieli FIGO -Cysorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 (edytowane) Mówicie i macie ... Cysorza w Avatarze Edytowane 3 Marzec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Pięknie, taki dumny i czuje się szacun:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi