johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 dzięki johnny za wsparcie bo juz mi się smutno zrobiło. wszystkie zdjęcia i filmy robie ja wiec może mój ma brak praktyki ale poprawi się, szkoda że trzeba będzie czekać na poprawe pogody żeby znów poćwiczył Ależ nie ma sprawy,mówię co widzę. Ta pogoda dobija!Nie wiem,gdzie się wybrać w najbliższy weekend? Chyba tam,gdzie najwyżej,czyli Pilsko?Ale znowu jak będzie pochmurno,to i mglisto na górze... Byle śniegu nie brakło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 przez weekend na Pilsku oprócz mgły może byc masa ludzi. przed chwilą pogodynka mówiła że ostra zima w przyszłym tygodniu nie wróci więc nic tylko sie załamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Więc znów będę musiał być pierwszy na stoku,żeby trochę pojeździć. Kolega był w ostatnią sobotę na Skrzycznem,podobno trasa FIS wyjątkowo dobrze przygotowana i... zero ludzi! Nie wiem,co wybrać,pogoda skutecznie utrudni wybór. Oby prognozy się nie sprawdziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 a filmował mój mąż ale na szczęście nie czyta forum:D A ja mam telefon do niego:rolleyes: wszystkie zdjęcia i filmy robie ja wiec może mój ma brak praktyki ale poprawi się, szkoda że trzeba będzie czekać na poprawe pogody żeby znów poćwiczył Na nic czekać nie trzeba, tylko siadać i jechać w odpowiednie miejsce:), bo to że film nie wyszedł to tylko wina miejsca, stoku, pory dnia a raczej nocy, to moment w którym powinno się siedzieć przy piwku po całym dniu na stoku, albo moczyć obolałe kości w jakich termach również z tego samego powodu....ech... ...przed chwilą pogodynka mówiła że ostra zima w przyszłym tygodniu nie wróci więc nic tylko sie załamać. Mazut staniał na 50 zł za tonę :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Znalazłem cosik takigo, to ja na Pilsku 3 lata temu 8 kwietnia takie warunki były:). Czasami się nie przewracam:D: sixeqca98zs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 A ja mam telefon do niego:rolleyes: Na nic czekać nie trzeba, tylko siadać i jechać w odpowiednie miejsce:), bo to że film nie wyszedł to tylko wina miejsca, stoku, pory dnia a raczej nocy, to moment w którym powinno się siedzieć przy piwku po całym dniu na stoku, albo moczyć obolałe kości w jakich termach również z tego samego powodu....ech... Mazut staniał na 50 zł za tonę :eek: haha:D no chyba mu o tym nie powiesz?! a! najlepsze to tym małym maczkiem pisane. skąd masz tego newsa?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 haha:D no chyba mu o tym nie powiesz?! a! najlepsze to tym małym maczkiem pisane. skąd masz tego newsa?! Załóżcie branżowe forum bo tylko ja trybię co to tym maczkiem napisane ma znaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Załóżcie branżowe forum bo tylko ja trybię co to tym maczkiem napisane ma znaczyć. a to przepraszam juz tak nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Znalazłem cosik takigo, to ja na Pilsku 3 lata temu 8 kwietnia takie warunki były:). Ty dalej taki chudy jesteś czy ci przybyło kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Ty dalej taki chudy jesteś czy ci przybyło kg? Dokąd pamiętam to mam niezmienną stałą wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Znalazłem cosik takigo, to ja na Pilsku 3 lata temu 8 kwietnia takie warunki były:). 17 sekunda filmu. Odchylenie do tyłu - celowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 17 sekunda filmu. Odchylenie do tyłu - celowe? A skąd ja to mam wiedzieć, to już dawno było, ale raczej tak, tam w środkowej części już dość płasko było i jak bym był na przodach to bym się zatrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pennas Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 (edytowane) Tutaj jadza na nartach, najpierw po raz pierwszy styczność z nartami w roku 2005, a później próba szkolenia się w jeździe na krawędziach, Zapraszam do ocen [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=7p7ceWuZmQM[/YOUTUBE] Edytowane 22 Styczeń 2009 przez pennas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pennas Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=xXXJFSCS5N8[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 pennas, fajnie zmontowane filmiki, z dużym poczuciem humoru (szczególnie ten drugi), oceniać jazdy nie będę - instruktorem nie jestem i sam mam dużo braków - powiem tylko jedno, od pierwszej zajawki na początku 1-go filmiku widać duży postęp i aż miło się patrzy na to jaka masz frajdę jeżdżąc. Tylko ten alkohol na stoku :eek: mam nadzieje że więcej się wam wylało niż wypiliście A wogóle to witam na forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 troche offowo pojade:) tak ogladam te filmiki i mam taki głod nartowania........... ze az mnie sciska:) co do techniki jazdy to jak kazdy jest co poprawiac:P ja ty kazdy ma blędy:D ale technika zmontowania bardzo fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pennas Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 dzięki za aprobatę za filmiki. później wrzuce więcej ciekawej zmontowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) hejka jako, ze prawie kazdy czytajacy ten topic wrzucil cos swojego wiec ja robie to samo.. filmik z 2005 grudzien bodajze jeszcze na SL9.. niestety filmik jest bardzo krotki i niewiele widac - nie mam nic lepszego.. niedlugo postaram sie nagrac cos nowego pozdr. [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=CmsCC60Rjlc[/YOUTUBE] Edytowane 23 Styczeń 2009 przez stasziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2009 dzięki za aprobatę za filmiki. później wrzuce więcej ciekawej zmontowanych Falne filmy i montaz. Fajna jazda. Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pennas Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Z godnie z obietnica wypad z soelden [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=e9j9ax9jAZw[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Co to za film kręcą? Dlaczego ja w nim nie gram??? BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 :eek: Ta różnica wysokości 9853 m, to tyle jak by na Everest jeszcze Szyndzielnię postawił Film fajny, fajnie zmontowany, muzyka nie moja ale reszta super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pennas Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 różnica wysokości ze względu na to że tyle wynosza łączne przewyższenia poszczgólnych tras wchodzęce w skład całego przejazdu. Bo przecież nie ma jednej trasy która ma 48 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 Te Rezyser, moze 2 slowa wiecej o sobie bys wpisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pennas Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2009 reżyser powie zę jest z wrocłaiwa i naprawdę poleca soelden. byłem narazie tylko w zermatt i st moritz co prawda bardzo znane miejsca ale najbardziej podobało mi się w soelden. Faktem jest też że w st moritz nie było pogody, dużo mgieł itp. a w zermatt znowu było dużo zamkniętych tras ale mimo wszystko soelden oferuje fajne rekreacyjne trasy. Jak narazie wybieram sie do spindla ale nie moge sie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi