nexcom Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 witam dla rozluźnienia atmosfery dość momentami napiętej dorzucam coś swojego z gatunku luźnego fun tylko podkreślam: - kręcone rok temu (wyeliminowałem spinanie barku, usztywnienie zew. reki w skrecie, pompowanie ramion przy kompensacji) - kręcone na koniec dnia (zmęczenie) - funuje dla siebie i dla przyjemności - kompensacje uważam za jedyną słuszną drogę dla mnie, nie neguje innych technik i nie mówię że są lepsze czy gorsze niech każdy jeździ taką techniką jak mu pasuje - ja wybrałem kompensacje (wiem jestem monotematyczny) jeżeli ktoś chce coś wnieść w temacie kompensacji bardzo proszę , jeżeli ktoś chce mnie "nawracać" na "jedyną właściwą" technikę dziekuje miłego oglądania niech FUN będzie z Wami , pozdrawiam www.nex.com.pl/ski/FUNky_shiFt.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 miłego oglądania niech FUN będzie z Wami , pozdrawiam www.nex.com.pl/ski/FUNky_shiFt.wmv dla mnie OK - fajnie się ogląda:) a co do techniki to niech się inni wypowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 jeżeli ktoś chce coś wnieść w temacie kompensacji bardzo proszę , jeżeli ktoś chce mnie "nawracać" na "jedyną właściwą" technikę dziekuje www.nex.com.pl/ski/FUNky_shiFt.wmv A kolana Cię nie bolą po całym dniu? ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 A kolana Cię nie bolą po całym dniu? ; D nic a nic kompletne 0 , więcej problemów z kolanami miałem przy tech. biodrowej a już nie mówię o "wypadku" całodniowego katowania śmigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Nex cóś mi nie wchodzi ten twój film. Daj jakoś po ludzku na youtuba czy cóś. Albo na meila. Dałem na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 - kręcone rok temu Stubai ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Nex cóś mi nie wchodzi ten twój film. Daj jakoś po ludzku na youtuba czy cóś. Albo na meila. Dałem na PW. Stubai ? Maso Corto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 [YOUTUBE][/YOUTUBE] Maso Corto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 [YOUTUBE][/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Nex cóś mi nie wchodzi ten twój film. Daj jakoś po ludzku na youtuba czy cóś. Albo na meila. Dałem na PW. [YOUTUBE][/YOUTUBE] gdzie błąd bo u mnie nie wyświetla? Stubai ? Maso Corto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 czyżby z bialikiem? swoją drogę nex mógłbyś coś naskrobać o samej technice kompensacyjnej (a w szczególności o różnicach w stosunku do biodrowej - zasady wykonania oraz różnice w efekcie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 czyżby z bialikiem? tak swoją drogę nex mógłbyś coś naskrobać o samej technice kompensacyjnej (a w szczególności o różnicach w stosunku do biodrowej - zasady wykonania oraz różnice w efekcie)? witaj dublować tekstu nie lubię a było już o tym dość trochę jak masz czas chęci i ochotę to polecam : http://www.szkolacarvingu.pl/forum/search.php?mode=results&sid=3e7e83770fda4bb4d5503f8b9c74976f Zacznij od "Strefa Marka" " wszystko o carvingu " "spotkanie 1" tam rozwinelismy troszke ten temat i Robi podal linka do opracowania od razu pozniej proponuje "spotkanie V" masz tam skladanke obrazkowa m.in w odniesieniu do komp. race-owej . pozniej proponuje przejsc do : Technika jazdy > "biodro , barek , kompensacja itd" tam juz są nasze wolne przemyslenia czasami nie w temacie ale coś wybierzesz na skionline w wyszukiwarce wbij "kompensacja" i też pare myślę sensownych postów znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 dzięki nex już zabieram się za lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 dzięki nex już zabieram się za lekturę Ty nie czytaj tylko bierz narty i trenuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 ech łokciu ja już tak mam, że be instrukcji ani rusz:D. poczytam, poczytam i za trening się wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 ech łokciu ja już tak mam, że be instrukcji ani rusz:D. poczytam, poczytam i za trening się wezmę Powiem Ci, że tylko sobie żartowałem. Tez dużo czytam oglądam i im więcej wiem to wydaje mi sie, że mniej umiem. Ale w tym chodzi o to żeby gonić królczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 coś w tym nicnieumieniu jest. ja żeby się samodowartościować swoimi umiejętnościami planuję już od paru lat wyjazd na górkę, na której stawiałem pierwsze kroki. no ale jakoś zawsze czasu nie starcza:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braxa Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Filmu nie mam ,ale mam już pierwsze zdjęcie z slizgania sie w Złatnej :DTeraz można się śmiać ,jak pisałam lubie szybko co niestety nie na tej górce:eek:,ale 0 techniki zostało ,choc się staram ,ale czasami mnie ponosi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 (edytowane) tylko się nie śmiejcie, jestem samoukiem i czasem rozjeżdżaja mi sie narty jak żabie:D ale najgorzej chyba nie jest. no i nie wiem czy coś w ogóle widac bo kamerzysta był słaby:D [YOUTUBE]GuO4djjvjKA[/YOUTUBE] dodam ze byłam juz zmeczona:) Edytowane 21 Styczeń 2009 przez KDZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Dziwna jesteś Kłamiesz i mówisz prawdę Na dodatek w jednym poście Żadnej "żaby" nie zauważyłem Ale z tym kamerzystą to prawda Dobrze,że to nie ja kręciłem ten film bo tak samo jestem "uzdolniony" fotograficznie i filmograficznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Dziwna jesteś Kłamiesz i mówisz prawdę Na dodatek w jednym poście Żadnej "żaby" nie zauważyłem Ale z tym kamerzystą to prawda Dobrze,że to nie ja kręciłem ten film bo tak samo jestem "uzdolniony" fotograficznie i filmograficznie . hmmm....kłamczuchą nie jestem raczej może niezdecydowaną. a filmował mój mąż ale na szczęście nie czyta forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 :)kamerzysta słaby,czyli też zmęczony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 (edytowane) :)kamerzysta słaby,czyli też zmęczony:) źle ustawił się na stoku, a zmęczony pewnie też był bo to był ostatni zjazd, rozumiem że to aluzja do mnie:( Edytowane 21 Styczeń 2009 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 tylko się nie śmiejcie, jestem samoukiem i czasem rozjeżdżaja mi sie narty jak żabie:D ale najgorzej chyba nie jest. no i nie wiem czy coś w ogóle widac bo kamerzysta był słaby:D dodam ze byłam juz zmeczona:) Ty klasa,gorzej z kamerzystą-ledwie Cię ujął! :eek: Powinien popracować troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Ty klasa,gorzej z kamerzystą-ledwie Cię ujął! :eek: Powinien popracować troszkę... dzięki johnny za wsparcie bo juz mi się smutno zrobiło. wszystkie zdjęcia i filmy robie ja wiec może mój ma brak praktyki ale poprawi się, szkoda że trzeba będzie czekać na poprawe pogody żeby znów poćwiczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi