Gość pax53 Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 marcinie....bardzo fajnie i szybko i rekreacyjnie...i o to chodzi żeby był fun....a reszta sie nie liczy:)....technika?....a co to wybory miss kręcenia pupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 No to tera ja:D, wybrałem 2 najlepsze:D: W Wierchomli z 5 lat temu: GceBCSfSuLA I w Białce: f3AJR7KUDOk Witusiu tego śmiechu Ci nie daruję, przecież mogłem zginąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 i o to chodzi żeby był fun....a reszta sie nie liczy:)....technika?....a co to wybory miss kręcenia pupką dokładnie:) Więcej luzu. Jazda na nartach to przecież taka prosta i przyjemna rzecz : trzeba tylko zjechać z góry na dół:eek: , a w jaki sposób to się robi to rzecz mniej istotna:D. chociaż technika "czasami" pomaga;) (fajne i konkretne uwagi Jarka ) A złośliwe komentarze w stylu "kościółkowa jazda" proponuję olewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 ten drugi to mój "kamerzysta" jest miał być inny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 No i fajnie się ślizgacie i te gleby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 teraz ja ale to nie ja:) a moja połowa na Golgocie w Szczyrku, mnie jeszcze daleko. [YOUTUBE]_NC8eyRpsm4[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 teraz ja ale to nie ja:) a moja połowa na Golgocie w Szczyrku, mnie jeszcze daleko. [] ale pokazuje się "To jest prywatny film wideo. Jeśli został on wysłany do Ciebie, upewnij się, że akceptujesz prośbę przyjaciela nada" musisz coś poprawić żeby można było zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 yhm, postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 [YOUTUBE]KHX6nFpclQk[/YOUTUBE] Może teraz będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 To dobry przykład starej techniki której trzeba się było uczyć latami. Jak na starą technike to fajnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Dzięki:) mnie się też bardzo podoba:p, chociaż pani instruktor powiedziała że tak już się nie powinno jeździć, nie na tych nartach. ale ilu nas tutaj tyle opini. najważniejsze żeby się dobrze bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Nooo, dla mnie całkiem fajny śmig. Ale nie mogę wyczaić, czy hamujący, czy zwykły skręt NW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Klasyczny śmig prawdziwy wygląda tak: http://www.szus.info/technika.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 W oldskul metodzie tak. Dzisiaj mało kto "chowa" rączkę po wbiciu kijka. Na stylowej jeździe podczas zawodów instruktorskich raczej wymagana jest bardziej sylwetka i ruchy porównywalne z techniką jazdy slalomu(ręce z przodu, jazda w rytmie, całe ciało "jedzie") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemi1 Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 (edytowane) Co powiecie na te jazde? co poprawić? [YOUTUBE]S5OefZmIfK4[/YOUTUBE] [YOUTUBE]TO0-EGpXvgo[/YOUTUBE] [YOUTUBE]r3JPVTWDZAk[/YOUTUBE] [YOUTUBE]4K2xtMWjvqs[/YOUTUBE] Edytowane 5 Styczeń 2009 przez siemi1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Jak bylo powiedziane, skoro się wypowiedzialem trzeba się poddać krytyce. Posiadam jednak tylko ten jeden filmik zrobiony kilka dni temu rano, kiedy to cieszyłem się "wolnością" na wyjątkowo pustym stoku.[YOUTUBE][/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Jak bylo powiedziane, skoro się wypowiedzialem trzeba się poddać krytyce. Posiadam jednak tylko ten jeden filmik zrobiony kilka dni temu rano, kiedy to cieszyłem się "wolnością" na wyjątkowo pustym stoku. [YOUTUBE][/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Skoro się wypowiedziałem to i poddaje się krytyce. Dysponuję jednak tylko tym jednym filmikiem zrobionym kieszonkowym aparatem kilka dni temu rano kiedy cieszyłem się chwilowo pustym stokiem.[YOUTUBE][/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Skoro się wypowiedziałem to i poddaje się krytyce. Dysponuję jednak tylko tym jednym filmikiem zrobionym kieszonkowym aparatem kilka dni temu rano kiedy cieszyłem się chwilowo pustym stokiem. [YOUTUBE]755tWeTKeNk[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 O super. Czekałem na taki filmik. Też lubię takie skręty - nazwałbym je majestatycznymi !! Nie jestem sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 To jest solidna jazda i przyjemnie sie oglada. Kazdy skret "dokrecony" pelna kontrola predkosci, 100% bezpieczenstwa dla innych nawet na przepelnionym stoku. Nie jestescie sami, tak jezdzi wiekszosc dbajacych o swoj wizerunek na stoku narciarzy a poezja mysiaulka dodaje smaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 ... 100% bezpieczenstwa dla innych nawet na przepelnionym stoku. Jak napisałem, korzystałem z faktu, że stok był pusty. Chociaż lubię takie łuki to nie robie tego na zatłoczonych stokach. Wierzę, że nikogo bym nie rozjechał (omijam ludzi dużym łukiem), ale nie mogę kontrolować tych co z góry pędząc na krechę wjadą na mnie. W przeszłości zdarzyło mi się to już trzykrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 piękna jazda , piękne miejsce pod tą wiszącą chmurką Gdzie to było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Gdzie to było ? Stok ponad Matrei. Więcej zdjęć tej chmurki w mojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Gregore kawał dobrej jazdy. Choć każdy inaczej pojmuje wolność na nartach, ale tu mamy jeden z świetnych przykładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi