alfredoo Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Najwczesniej bede w nadchodzaca sobote i niedziele w Ramzowej, uprzedzam ze to nie jest stok na miare oczekiwan dobrze jezdzacych. Nie przewiduje jazdy w Polsce. O wyjazdach w Alpy moge Cie za kazdym razem z wyprzedzeniem informowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Homar masz jakis film to podrzuc. mysle ze tez skrecasz przez przerzucenie tylka przez narty jak zdecydowana wiekszosc tegi watku. Hm; na zdjęciu ponizej Daniel Albrieght, w sumie też skręca przerzucając tyłek przez narty, a trudno to uznać za wadę A i Didier Cuche też przesiada się ze strony na stronę [gvideo]http://video.google.pl/videoplay?docid=-6064670525594618966&hl=pl[/gvideo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 TO JEST DOBRE WITEK52 ciekawe co na to alfredoo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) Do czasu zamieszczenia ostatniego zdjęcia i filmu było zabawnie. Teraz wątek zaczął być śmieszno-straszny:eek: Aha jeszcze jedno, jak w Szansie na sukces. Zwycięzcą pierwszej części do strony nr. 6 jest Jarek, a wyróżnienie otrzymuje juice. Juice, jeszcze jedno słowo do Ciebie: idź dalej tą drogą i nie daj się zbałamucić. Podpisano: Szanowna Komisja w składzie: to ja:) Edytowane 29 Grudzień 2008 przez to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Daniel Albrieght skręca przerzucając tyłek przez narty, a trudno to uznać za wadę A i Didier Cuche też przesiada się ze strony na stronę W zawodzie który wykonują wymienieni faceci, chodzi o to, żeby zjechać szybko, a nie ładnie, prawidłowo, według wzorców, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesso Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Czytając większośc wypowiedzi odnoszę wrażenie że autorom coś umkneło, może to była przyjemnośc z jazdy na nartach??????? Panowie, więcej tolerancji tu równiez chodzi o przyjemność, po co tyle jadu??? Pozdrawiam Edytowane 30 Grudzień 2008 przez blesso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 W zawodzie który wykonują wymienieni faceci, chodzi o to, żeby zjechać szybko, a nie ładnie, prawidłowo, według wzorców, itd. Trudno to powiedzieć o zaprezentowanym przeze mnie filmiku z Cuche`m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Aha jeszcze jedno, jak w Szansie na sukces. Zwycięzcą pierwszej części do strony nr. 6 jest Jarek, a wyróżnienie otrzymuje juice. Juice, jeszcze jedno słowo do Ciebie: idź dalej tą drogą i nie daj się zbałamucić. Podpisano: Szanowna Komisja w składzie: to ja:) Errata: zwycięzcą w kategorii fun carving został "moj mlody", a w jeździe pozatrasowej -alfredoo. Szanowna Komisja gratuluje serdecznie jazdy Wszystkim Uczestnikom zamieszczonych filmików. Niestety regulamin nie przewiduje więcej nagrodzonych nad czym Komisja ubolewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Blesso tak masz rację , przyjemność to najważniejsze z uprawiania sportów( musi to cieszyć ). A potem reszta. Być może zapomniano tu o tym pokazując w wypowiedziach kto ma wiekszego siusiaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 kto ma wiekszego siusiaka... w kategorii największego siusiaka zwycięzcą zostaje: to ja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Bardzo proszę aby kolejne posty nie były wsparte materiałem zdjęciowym. P.S. Cały temat bardzo ciekawie zmienił kierunek :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 P.S. Cały temat bardzo ciekawie zmienił kierunek :eek: jak warunki śniegowe są jakie są to każdy temat zmierza zawsze w tą samą stronę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 ojj poczekajcie poczekajcie z tymi siusiakami zaniedługo Alfredoo mój kolegooo wkroczy do akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 A więc Panowie kończymy z głupawymi opisami typu "słabo, do niczego- a dlaczego?- bo tak i już!" teraz ładnie opisujemy KONKRETNIE jazdę i podpowiadamy co należy zrobić! Do dzieła (oczywiście ten kto ma ochotę i dobrą wolę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 A więc Panowie kończymy z głupawymi opisami typu "słabo, do niczego- a dlaczego?- bo tak i już!" teraz ładnie opisujemy KONKRETNIE jazdę i podpowiadamy co należy zrobić! Do dzieła (oczywiście ten kto ma ochotę i dobrą wolę) Bardzo dobrze. Ewentualnie mozna jeszcze wziąć pod uwage, ze jezeli ktos zamieszcza film a nie zyczy sobie komentarzy aby to wyraznie zaznaczyl, a inni uszanowali Jak rowniez koledzy kolegow nie reagowali "a mnie sie podoba, albo nie" tylko co jest ok luz zle w takim razie. Czyli jak Rejs powyzej tylko z rozszerzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Tyle, że filmiki powinny być kręcone w trudniejszych warunkach bo co można powiedzieć o jeździe na niebieskiej wyratrakowanej trasie, gdy jest w miarę miękko. [gvideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-1280490987319621996&q=source%3A000358494420225100451&hl=en[/gvideo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 bo co można powiedzieć o jeździe na niebieskiej wyratrakowanej trasie, ] chyba tylko tyle że kamerzysta bardziej zainteresowany był tą dziewczyną na pierwszym planie niż tobą Witku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Kurcze! W zawierusze wojennej umknął mi cichutko siedzący Dziadek Mróz i aż głupio bo to solidny "gigantowiec" Pozdro Dziadku M. Edytowane 30 Grudzień 2008 przez to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 filmowane skrety to nic innego jak przerzucanie dupy nad nartami narty. (kropka) Tyle czasu kombinowałem a tu proszę jaka krótka i trafna recepta na dobrą jazdę. Te wszystkie dodatki to tylko mają ukryć prostą, brutalną wręcz prawdę że to jest po prostu przemieszczaniem odwłoka z jednej strony na drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Tyle czasu kombinowałem a tu proszę jaka krótka i trafna recepta na dobrą jazdę. Te wszystkie dodatki to tylko mają ukryć prostą, brutalną wręcz prawdę że to jest po prostu przemieszczaniem odwłoka z jednej strony na drugą Dodac nalezy ze to przemieszczanie jest silowe. Rzut ciala w kierunku zamierzonego skretu powoduje, przemieszczanie sie nart na slizgach w tym samym kierunku. Gdyby tego rzutu w bok nie bylo albo byl lzejszy to narty pojechaly by prosto. Jestes rozwojowy przyjmuje cie na kurs nauki skretu carvingowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 Dodac nalezy ze to przemieszczanie jest silowe. Rzut ciala w kierunku zamierzonego skretu powoduje, przemieszczanie sie nart na slizgach w tym samym kierunku. Gdyby tego rzutu w bok nie bylo albo byl lzejszy to narty pojechaly by prosto. Jestes rozwojowy przyjmuje cie na kurs nauki skretu carvingowego alfredzie to co napisałeś w pełni oddaje styl twojej jazdy w żlebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2008 jest taka opcja w panelu użytkownika dodaj do ignorowanych , a że alfredoo nie pisze dużo a jego posty nie wnoszą dużo nowego do dyskusji więc można z tego skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 Teraz jest tak że wszyscy boją sie dodać filmik, bo zostaną okrzyknięci że słabo jeżdżą że cienizna itd. Proszę Państwa nie przejmujcie sie teatrem jednej osoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 (edytowane) Teraz jest tak że wszyscy boją sie dodać filmik, bo zostaną okrzyknięci że słabo jeżdżą że cienizna itd. Proszę Państwa nie przejmujcie sie teatrem jednej osoby! zaraz coś dam , a narty szły jak burza wielkie dzięki Edytowane 1 Styczeń 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 [YOUTUBE]PWubV5EHFfE[/YOUTUBE] [YOUTUBE]uECeNznCSZs[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi