Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=58280#post58280 oto link do tematu z filmikami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Pozdrawiamy drogi Marku! Bugajson powiedz tylko po co w obu tematach dodałeś pod 2 posty skoro żaden z nich nie przedstawia oddzielnych myśli ani informacji wręcz bym powiedział że to są pojedyńcze posty podzielone na dwa :eek: przepraszam za odejscie od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 źle mi sie klepło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 (edytowane) liczyłem że to wyretuszujesz i nikt tego nie bedzie widział jednak chyba nie dasz rady... bo dodałeś tylko nastepna wiadomość ale co tam ja nie bede gorszy też se dodam. :D:D:D wiesz co napewno słyszałeś kawał jak to zięć nie zabił tesciowej tylko obierał jabłko i ona upadła na nóż i tak 45 razy ? źle mi sie klepło.. dziwne że te wiadomosci są 4 minuty po sobie wiec raczej Ci sie źle nie klepło Edytowane 21 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Homar czy Ty masz jakieś związki z SB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 nie, nie, nic z tych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Chłopaki, mi się podoba Nie jestem co prawda specem, ale dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi