juice Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Tak sie momentami jezdzilo okolo 2 tyg temu Janskie Laznie Republika Czeska [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 fajnie jest widzieć kolegów na znajomej trasie tylko gdzie ci ludzie którzy tam zawsze są jak ja jestem ? Juice - klasyczny głos dobrego radiowca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Rkempes - to byla sroda (po bardzo slonecznym wtorku), i takie wyrwane dni w tygodniu sa najlepsze Wiekszosc ludzi jezdzila wzdluz orczyka prosto w dol - tam gdzie srednia szerokosc trasy jest okolo 10 metrow :eek: poza gornym odcinkiem My mykalismy lewym skretem i bylo duzo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 w moim wykonaniu tragedia:D, 1 dzien na nartach na dodatek nie przeserwisowanych za to Sok pełen profi, naprawde na tyle sezonow co waszmość jeździsz to jestem pod wrażeniem:) juice po nowym roku licze na kolejne wspolne "włajaże" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 juice po nowym roku licze na kolejne wspolne "włajaże" Ostrz narty - jestem do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Chłopaki posmigały troche u sąsiadów po dzwięku nie słychać jak by miało być twardo ale wierze wam na słowo bugajson w takim razie nie pozostaje nam nic innego jak czekać na film gdzie jesteś już "rozjechany". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Twardo bylo tylko momentami, w tym na trasie pokazywanego "zjazdu" (male oblodzenia), ale generalnie srednio twardo. Sprzet nagrywajacy nie byl szalowej jakosci jezeli chodzi o movie wiedz i dzwiek sredni - poza pyskiem przy mikrofonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 ok obiecuje że jak się rozjeżdze to nagram:), tutaj troche stałem za wysoko no i nogi jak dziewica:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Twardo bylo tylko momentami,... Twardo było pod gondolką, gdzie dzień wczesniej jeździłem z kuzynem. Boki były rzeczywiście bardziej miękkie. [gvideo]http://video.google.pl/videoplay?docid=-1473758303160737868&hl=pl [/gvideo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Twardo bylo tylko momentami, w tym na trasie pokazywanego "zjazdu" (male oblodzenia), ale generalnie srednio twardo. Sprzet nagrywajacy nie byl szalowej jakosci Twardziej było pod gondolą, gdzie dzień wcześniej jeździłem z kuzynem [gvideo]http://video.google.pl/videoplay?docid=-1473758303160737868&hl=pl[/gvideo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Soczek i Bugi od dzisiaj mogą pochwalić się, że obydwoje mają Komperdella protektory na plecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 to teraz Bartek bedzie mógł jeździć tak szybko jak Soku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 no teraz będzie kamikadze boskie wiatry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 to teraz Bartek bedzie mógł jeździć tak szybko jak Soku :) No, tylko ze ja go zakladam na klate zeby nie wialo od predkosci - tak jak kiedys gazete na motorze No to Bugi - nastepnym razem startujemy w zbrojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Soku, to wtedy to będzie łogień z dup*** :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Chłopaki ale to są tylko ochraniacze kręgosłupów a nie kody na nieśmiertelność a dzięki kręgosłupom to my łączymy głowy z d.... wiec to macie ochronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Soczek, taka mi się nasuwa myśl po obejrzeniu filmikow: nie myslałas nigdy o karierze komentatora sportowego?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Soczek, taka mi się nasuwa myśl po obejrzeniu filmikow: nie myslałas nigdy o karierze komentatora sportowego?:D:D No nie mow ze mam Bugiego wypromowac swoim glosem :eek:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Może by tak wątek założyć z naszymi filmikami jak jeździmy? (cholera i moja pozycja-tak skrzętnie budowana przez kilka lat na forum runie...nieeeee:D). Co myślicie tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 NIE!! głupi pomysł naprawde haha a tak na serio to jak ktoś dobrze poszuka to może moją jazde na internecie znaleść pomysł dobry czekam na prekursora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 ja jestem na TAK:) kazdy jeździ jak chce:) a zawsze kilka cennych uwag sie przyda zeby sie doszkolić...chociaż lepszy był by kijek w plecy za kare:D no ale ostre słowo krytyki też zrobi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 (edytowane) Lepszy kijek w plecy niż , kijek w...:D No to chłopaki zakładajcie nowy temat w dziale , no właśnie gdzie? PS. Może tu? Race Jazda na bramkach, slalom, gigant, technika, porady Edytowane 21 Grudzień 2008 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Trenujcie panowie,trenujcie.Za miesiąc wracam to Wam luzy wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Sory za OT Pozdrawiamy Marku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 ok w takim razie zakładam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi