Homar Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia dużo potomków i 1,5m sniegu pod butem życzymy dziś BUGAJSONOWI !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń nie tylko narciarskich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 dziękuje wam za pamięć jest mi naprawde bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Sto lat, sto lat..... Wszystkiego naj, naj, naj. No to 'oczko' na karku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Czyli możesz się "hajtać" - kiedy wesele? Najlepsze życzenia, dużo śniegu pod nartami w długim życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Duzo zdrowia i gorek pelnych sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Duuuuuuż śniegu i zdrowia do jeżdżenia po nim, a i kasy jak najwięcej, co by na wyciągi starczyło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 :)nie znam kolegi ale tu się mało kto zna ale wszystkiego najlepszego, białego i radosnego szaleństwa i wszystkiego co w życiu najnajnajważniejsze:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Najlepszego Bugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Niech i ja się dołączę. STO LAT,STO LAT ..... śpiewam Ci głośno. No to się dołączyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 No proszę, masz urodziny 3 dni przede mną Najlepszego Bugi, gorących lasek, mnóstwa śniegu, wyjazdów w Alpy i czego tylko tam chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 (edytowane) Życzenia :)Szerokości Bugi!!!!!,a uważaj z tymi gorącymi laskami. !!! Edytowane 19 Grudzień 2008 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 to i ja się dołączam do życzeń dużo śniegu, słońca i szóstki w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 jeszcze raz dziękuje wszystkim, jest mi bardzo miło:) naprawde bardzo mi miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Ja w każdym razie przy najbliższej okazji przewieszę Cię przez kolano i 21 pachów na dupę stuknę Najlepszego:) Aleś się chłopie urodził na samą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 dziekuje Sławku za zyczenia:), no 'wcelowałem' idealnie:D mozna bylo tak troche wczesniej ale nie jest tak źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Najlepszego:) Piękny wiek - wiem co mówię bo też niedawno przerabiałem taką rocznice z tą różnicą, że moja dotyczyła oczka od czasu wejścia w pełnoletność. Niemniej jest jakiś punkt wspólny i tym bardziej dołączam sie do powyższych gratulacji i powinszowań różnorakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 spóżnione:rolleyes:......ale życzę Ci dużo zdrówka,sukcesów zawodowych i prywatnych,wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:) P.S o śniegu nie będę pisał bo tu każdy ma mokro na jego myśl:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Wszystkiego najlepszego ! ! ! Dużo zdrowia, szczęścia, i oczywiście duuuużo śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 No chłopie Bugi , wszystkiego najlepszego, spóźnione ale szczere!!! Masz u mnie darmowe ostrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 dziekuje jeszcze raz z całego serca:) a Ciebie Rejs to 3mam za słowo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi