ashwort Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Witam Jak w temacie. Jedziemy ekipą, z 3-Miasta do Francji. Les sybelles. Miejsce sprawdzone, jest to kolejny wyjazd. Z przyczyn losowych zostałem sam z samochodem i chętnie zabiorę jakąś miłą osobę, najchętniej dziewczynę. Wszelkie pytania proszę kierować na GG 5777510. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Rozumiem, ze jazda na nartach nieistotna. Szczegolnie jak bedzie "bardzo sympatyczna" to to byc moze nawet Ty nie znajdziesz czasu pojezdzic (zakladajac, ze wogole zakladales ) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ashwort Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 juice, proszę cię Seksizm z Twojej strony, czyżby jakieś problemy? Sympatyczna, a to dlatego, że nie mam ochoty na podróż 1800 km z mrukiem w samochodzie, jeśli mam na kogoś patrzec przez 2 tyg, to licze również na chociażby walory estetyczne, muszę tłumaczyc dalej?? Tak trudno to zrozumieć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 juice, proszę cię Seksizm z Twojej strony, czyżby jakieś problemy? Sympatyczna, a to dlatego, że nie mam ochoty na podróż 1800 km z mrukiem w samochodzie, jeśli mam na kogoś patrzec przez 2 tyg, to licze również na chociażby walory estetyczne, muszę tłumaczyc dalej?? Tak trudno to zrozumieć? Pozdrawiam to dość wysokie... rzekłbym, wyśrubowane wymagania... to jakiś casting, czy coś, wchodzi w grę ? Nie mogłem się powstrzymać przy twojej ashwort wypowiedzi...... to a propos seksizmu juice`a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 to dość wysokie... rzekłbym, wyśrubowane wymagania... to jakiś casting, czy coś, wchodzi w grę ? Nie mogłem się powstrzymać przy twojej ashwort wypowiedzi...... to a propos seksizmu juice`a... i jak już mówimy o "tematach narciarskich"... może zamieść również jakieś zdjęcie, co by niewiasta ewentualna również cieszyć się estetyką otoczenia mogła...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Berry ująłeś to bardzo trafnie, ale nie róbta tu biura matrymonialnego:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Berry ująłeś to bardzo trafnie, ale nie róbta tu biura matrymonialnego:D:D taki też, między innymi, sens miał mój post... troszkę :D ironią podszyty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Mysle ze "ta" estetyke to sobie dograja na egzaminie praktycznym Jacek - jestem mi bardzo dobrze z moim seksizmem Problemy raczej nie, choc zawsze moze byc lepiej Udanych "lowow". Szczerze i na prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ashwort Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Dobra spoko Jeżeli znajdzie się chętna dziewczyna/pani na wyjazd na narty, która ma ochotę rzeczywiście na tych nartach jeżdzić to zapraszam, zabiorę ją ze sobą. Wszystko w temacie. Kontakt do mnie na gg w pierwszym poście. Pozdrawiam wyżeraczy, którzy tracili swój cenny czas na odrobine ironii w moim kier. Bo niby jak miałem zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Jacku może po prostu źle sformułowałeś swoją wypowiedź? Najpierw ma byc sympatyczna, w kolejnym poście juz ma estetycznie wyglądać, a zaraz może wymiary podasz? A jak jakaś przesympatyczna, ale niezbyt ładna dziewczyna zechce z Tobą jechać to jej odmówisz, albo ewentualnie zgodzisz się jak założy worek na głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Fascynujący wątek - jak popuścimy wodze fantazji to kto wie co tu sie wydaży:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ashwort Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Jacku może po prostu źle sformułowałeś swoją wypowiedź? Najpierw ma byc sympatyczna, w kolejnym poście juz ma estetycznie wyglądać, a zaraz może wymiary podasz? A jak jakaś przesympatyczna, ale niezbyt ładna dziewczyna zechce z Tobą jechać to jej odmówisz, albo ewentualnie zgodzisz się jak założy worek na głowę? Amberko, owszem ma być sympatyczna, bo to podstawa, muszę niestety znowu powtarzać że być może pojedziemy razem na 2 tyg, wiec wybacz siedzieć z kimś niesympatycznym, kolejny post jak piszesz ma estetycznie wyglądać, a Ty dodajesz jak typowa powiedzmy ładnie kobieta, jakieś wymiary, niezbyt ładna itd, o czym w ogóle nie wspominałem. Nie wiem jaka jest Twoja definicja estetyki, ale mi niekoniecznie kojarzy się z nią przymiotnik ładny, czy brzydki. I jeśli kogoś to nie interesuje to niech nie robi z tematu, psycho-wywodu. A pytania do mnie prosze na gg, no chyba że podbijacie sobie ilość postów na forum. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Sympatyczna, a to dlatego, że nie mam ochoty na podróż 1800 km z mrukiem w samochodzie A jak by Ci się trafiła taka ekstrema jak z tego filmu, tu co prawda w pociągu, ale zbieg okoliczności może być podobny bo nie wiesz na kogo trafisz: [YOUTUBE]otqKhjkct1M[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 SB Ty jak zwykle poszles po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 A jak by Ci się trafiła taka ekstrema jak z tego filmu, tu co prawda w pociągu, ale zbieg okoliczności może być podobny bo nie wiesz na kogo trafisz: otqKhjkct1M Ale przynajmniej miala w gruszke :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 no to wpsisując sie w to co pokazał SB(filmik) to trzeba powiedzieć............ jak SB cos powie albo wstawi to nie ma......we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 Ten film to skarbnica pomysłów i zarazem taki elementarz jak żyć żeby przeżyć. SB zna go na pamięć:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 "to be or not to be?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 (edytowane) Soku "Cały czas to słysze" Wracając do tematu tego arcyciekawego wątku to po kliknieciu w "nowe posty" wychodzi na to że kolega szuka dziewczyny 17-31 na wyjazd 14 lat rozpiętości to przyznacie dość elastyczne granice Edytowane 18 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 Homek, Ty jeszcze "Jelonek" jestes zielony ale jak ze swoim wiekiem to nie mam zastrzezen do przedzialu i goscia rozumiem. Ponad to musisz wiedziec ze wiek wiekiem, ale leszcze bardzo istotny jest przebieg, sposob i jakosc serwisowania, na jakim paliwie "jezdzila", no i oczywiscie ile ma pod "maska" - chodzi zarowno o przyjemnosci z jazdy jak i ile spala :D:D Jacek to wszystko wie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 Homek, Ty jeszcze "Jelonek" jestes zielony ale jak ze swoim wiekiem to nie mam zastrzezen do przedzialu i goscia rozumiem. Ponad to musisz wiedziec ze wiek wiekiem, ale leszcze bardzo istotny jest przebieg, sposob i jakosc serwisowania, na jakim paliwie "jezdzila", no i oczywiscie ile ma pod "maska" - chodzi zarowno o przyjemnosci z jazdy jak i ile spala :D:D Jacek to wszystko wie ! to nie chodzi o ilość lat "jej" tylko że dość rozpięte granice nie watpliwie masz racje zapomiałęś jeszcze zapytać ile pali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 Gościu masz rację zapraszaj kogo chcesz, bo masz takie prawo i to twoja broszka. A ta cała reszta dyskutantów po prostu Ci zazdrości, że pojedziesz z fajną, sympatyczną dziewuchą na narty. Trzymaj się i nie daj sobie wmówić, że robisz coś głupiego. Pozdrawiam andba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi