majkel22 Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Slyszalem ze beda nowe krzesla na kotelnice i zmiejszy sie wreszcie kolejka. Czy ktos wie cos blizej ?? pozdrawiam majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy tego nie wiem, ale bardzo dobrze, niech budują. może w Szczyrku się w końcu opamiętają jak już nie będzie nikt przyjeżdżał i powstanie w końcu dobra stacja narciarska - możliwości terenowe są rewelacyjne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy Witaj Maciejka! A pewnie,że świetne warunki terenowe,Ty chyba możesz potwierdzić to najlepiej geologu"już prawie z dyplomem"hihi.A na "Kotletnicy"nowe krzesło już stoi,tak słyszałem. Pozdrowionka,dla Moni tez!Daj znać jak bedziesz. Qba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy Stoi, stoi. Piękna nufka! Czteroosobowa made in Doppelmaier. Startuje poniżej orczyków i kończy się tuż pod "starym" krzesłem. Nag górze powstała także karczma, zastąpiła namiot. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy Monię to możesz sam pozdrowić Kubusiu Co to za "nieodzywanie" się?? hm??? ) Mam nadzieję że do szybkiego zobaczenia... :-* Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel22 Napisano 14 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy Z tego co zrozumialem to ren wyciag stoi pomiedzy starym krzeslem a orczykami. jaka ma dlugosc i czy ceny karnetow calodziennych sie zmienia ?? pozdrawiam majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy ch wbijam w kotelnice. Ta górka przypomina mi dolną część Szmoszkowej. Musiałbym sobie kupić kijki do biegania żeby się nimi odpychać Bo inaczej to się jeździć nie da. Byłem tam dwa razy i jechałem tym dłuuugim wyciągiem 10minut na góre po to żeby zjechać stamtąd w 50sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy Długość - orczyk i trochę co do cen to 4 zł tak jak "stare" krzesło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel22 Napisano 15 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy to po kiego wala zes jechal na sam dol - jezdzi sie z boczku pod orczyki , nie na sam dol bo tak to nie wykorzystasz nawet karneta za 40 zeta. Jak sie nie umie dobrac sobie trasy to rzeczywiscie lepiej nie jedz na kotelnice. A szymoszkowa to typowa gorka na picie piffka w ladna pogode wiec porownanie jest nie na miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgentCooper Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy nowe krzesla juz stoja. ceny biletow powinny byc bez zmian. wszystkie informacje na www.bialkatatrzanska.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy ja widze namiary do dwoch gazdzin a nie nowe krzesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgentCooper Napisano 19 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2003 Nowe rzesla na kotelnicy racja. Niechcacy zareklamowalem jakies kwaterki hehe. Mam nadzieje ze mi zaplaca prowizje za reklame Wlasciwy adres to www.bialkatatrzanska.com , dzial aktualnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi