Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

PS Val Gardena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Do Szparyy :)

Zazdrość mnie zżera ale się powstrzymam:) i życzę Ci udanej zabawy, rób fotki i nagrywaj filmiki to chociaż tyle skorzystamy z Twojego wyjazdu:) I pamietaj co mi obiecałeś:D:D:D

Uzupełnienie:

Po pierwszym treningu do DH:

1 -GUAY Erik

2 -WALCHHOFER Michael

3 -LANNING T.J.

4 -MAIER Hermann

5 -DALCIN Pierre-Emmanuel

6 -MILLER Bode

7 -KROELL Klaus

8 -CUCHE Didier

9 -STREITBERGER Georg

10 -HOFFMANN Ambrosi

Edytowane przez Dumpling Zębowa Wróżka
Uzupełnienie

Tak, widać, że słońce nie rozpieszcza ich dzisiaj, ale chyba i tak lepiej mają niż my dzisiaj.

Jadą...TJ, podobnie, jak wczoraj dobrze.

Tak nawiasem mówiąc, zastanawiam się, czemu jakaś tv nie transmituje treningu takiego zjazdu jak VG.

wyniki treningu

Edytowane przez Bończa

Jadą...TJ, podobnie, jak wczoraj dobrze.

No ten Lanning coś ciekawego ;> jakiś nowy zjazdowy walczak dodam że koleś startuje tylko w zjazdach :eek: ma 24 lata wiec coś tam juz chwile jezdzi... z drugiej strony na treningach wielu bywało szybkich a podczas zawodów nie zawsze wychodzi mimo to trzymam za goscia kciuki :)

Tak, im dalszy numer tym właściwie gorzej.

Faktycznie, dzisiaj pobieżnie oglądałam ten wczorajszy SG i wniosek chyba taki że pierwsi zawodnicy mięli dobre warunki a potem cos się zmieniło.

Miller przejechał bezbłędnie ale jakoś narty go nie niosły.

Maier miał małego byczka na początku ale jakoś wjechał na 9 miejsce. Warunki nie były tkie same dla wszystkich i zawodnicy dojeżdzający na metę rozkładali ręce:rolleyes: Zobaczymy jak dzisiaj pójdzie DH (12:00 Eurosport).

Edytowane przez Dumpling Zębowa Wróżka

Coś jest nie halo bo Walchhofer jechał praktycznie cały czas otwarty a i tak wygrał... we wszystkich skokach się otwierał a i poza skokami też złożony nie był. Jego zjazd nie był idealny. Widocznie znow wiatr jednym w plecy a innym w twarz wieje. Szkoda Svindala...Buehela i Cucha...

Mamy tam naszego wysłannika, wyszukuję go na trybunach ale chyba w zwolnionym tepie puszcze sobie jeszcze raz to i wtedy poszukam Szparyy :)

To jest denerwujące, swindal przejechał wiekszość trasy bardzo dobrze a przez wicher nic nie zdziałał. Najładniej wg mnie jechali Kanadyjczycy ale mieli również szczęscie w postaci dobrych warunków ;) Cieszy również nareszcie dobra postawa Millera który na podium PŚ ostatni raz był w Levi w slalomie:eek:.

Też mi się nie wydaje, aby wiatr dzisiaj przeszkadzał. Svindal chyba troszeczkę stracił power, co nie dziwi.

Na zupelnie "plasko - prostych" odcinkach tracil okolo 0,8- 1,00 na miedzyczasach!!! :eek:

Musialby nie tyle go stracic co wogole go nie miec.

No chyba ze nart zapomnieli posmarowac i tylko w skretach na krawedziach jako tako trzymal czas - wlasnie tak gdzie skrecal na bramkach stracil najmniej.

I bylo kilka tak podobnych i charakterystycznych przejazdow.

ups... w szale przedswiatecznym przegapiłem. orientujecie sie skad mozna sciagnac transmisje? Moze ktos z Was nagrywa takie rzeczy...(?)

...takie rzeczy:eek: ja nagrywam:D

Nie lubię takich zawodów - niezbyt fajnie się ogląda coś co jest zagadką, wydaje Ci sie że ktos jedzie super a tu strata jakby po drodze zatrzymał się na piwo...

No tak, tego dnia u góry wiał wiaterek, i padał śnieg, a na dole i spokojnie i bez sniegu:) Start w tym roku został przeniesiony troszke nizej niz zwykle stąd zawodnicy osiagali lepsze czasy niz w zeszłym roku o ok 7sek.:)

Same zawody oglada sie super, bardzo ciekawe przezycie, fancluby niektórych zawodników moga imponowac swoimi pomysłami:)

SG ogladałem na poczatku troszke ponizej staru, potem przeniosłem się na "garby wielbłąda" i tam w zasadzie do konca, a DH od Startu, potem przeniosłem się troszke nizej, az w koncy znalazłem się na trybunie na samym dole:)

No a największą pamiątką z tym zawodów to jest niewątpliwie zdjęcie z Maierem i Millerem:D

Sam Miller się smiał ze bedziemy miec zdjecie na tle gier komputerowych, a "przyszłego męża Wrózki" spotkałem po zawodach SG w okolicach mety:)

Relacja z Val Gardeny w osobnym poscie:)