Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Ja tu wszystko czytam więc nie obgadujcie mnie:p Szparaa się poszuka jak dostanie filmiki, ciekawe czy jest uwieczniony - ja nie znalazłam Go na trybunach choć szukałam na stop-klatce, ale ciężko się szuka kogoś kogo się live nie widziało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 szparaa A Te Zdjęcia Z Millerem I Herminatorem To Kiedy Masz Zamiar W Końcu Opublikować?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Spokojnie:) pracuje nad tym:) hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Corel photo paint + Szparaa = fotka Szparyy z Herminatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Ja to bym te fotki wstawił zaraz po rzuceniu walizek tuz za progiem domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Żeby je wstawić trzeba je mieć:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 :D:D Szpara szuka jak wygląda H.Maier :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 (edytowane) Corel photo paint + Szparaa = fotka Szparyy z Herminatorem Żeby je wstawić trzeba je mieć:D:D :D Szpara szuka jak wygląda H.Maier hahaha:) beda się ze mnie nabijac:) Fotki tu Edytowane 23 Grudzień 2008 przez szparaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Szparaa pewnie Photoshopa jeszcze nie opanowal a polaczyc dwie fotki w jedna to trzeba sie troche przylozyc zeby efekt byl przekonywujacy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi