juice Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Panowie ale Julka to nie tam nieco na północny zachód Co sie czepiasz. Mogla sie jakos niechcacy zaplatac, wazne zeby byla Rejs - te detale w bieliznie sa do uzgodnienia....., wazne zeby doszlo do uzgodnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 :D:) Musialem sie wrocic i sie pochwalic:) Wychodze z kawiarenki i kogo widze? Bode Millera!!!:D Oczywiscie mam z nim foto:D:D No jasny gwint:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 (edytowane) Do Szparyy Zazdrość mnie zżera ale się powstrzymam:) i życzę Ci udanej zabawy, rób fotki i nagrywaj filmiki to chociaż tyle skorzystamy z Twojego wyjazdu:) I pamietaj co mi obiecałeś:D:D Uzupełnienie: Po pierwszym treningu do DH: 1 -GUAY Erik 2 -WALCHHOFER Michael 3 -LANNING T.J. 4 -MAIER Hermann 5 -DALCIN Pierre-Emmanuel 6 -MILLER Bode 7 -KROELL Klaus 8 -CUCHE Didier 9 -STREITBERGER Georg 10 -HOFFMANN Ambrosi Edytowane 17 Grudzień 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 U panów trening nie rozpoczęty - nasz korespondent nic nie nadaje , nie wiadomo co tam się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 U panów trening nie rozpoczęty - nasz korespondent nic nie nadaje , nie wiadomo co tam się dzieje? ...pewnie "płaskie światło" przeszkodziło w treningu Po kamerkach internetowych widać że pogoda reczej brzydka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 (edytowane) Tak, widać, że słońce nie rozpieszcza ich dzisiaj, ale chyba i tak lepiej mają niż my dzisiaj. Jadą...TJ, podobnie, jak wczoraj dobrze. Tak nawiasem mówiąc, zastanawiam się, czemu jakaś tv nie transmituje treningu takiego zjazdu jak VG. wyniki treningu Edytowane 18 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 Jadą...TJ, podobnie, jak wczoraj dobrze. No ten Lanning coś ciekawego ;> jakiś nowy zjazdowy walczak dodam że koleś startuje tylko w zjazdach :eek: ma 24 lata wiec coś tam juz chwile jezdzi... z drugiej strony na treningach wielu bywało szybkich a podczas zawodów nie zawsze wychodzi mimo to trzymam za goscia kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 (edytowane) Przypominam: Eurosport2, 12:15 start SG facetów. wyniki live: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=785 Edytowane 19 Grudzień 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Ciekawe - w pierwszej szóstce, jest pięciu zawodników z numerami startowymi od 1-5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 (edytowane) Tak, im dalszy numer tym właściwie gorzej. Faktycznie, dzisiaj pobieżnie oglądałam ten wczorajszy SG i wniosek chyba taki że pierwsi zawodnicy mięli dobre warunki a potem cos się zmieniło. Miller przejechał bezbłędnie ale jakoś narty go nie niosły. Maier miał małego byczka na początku ale jakoś wjechał na 9 miejsce. Warunki nie były tkie same dla wszystkich i zawodnicy dojeżdzający na metę rozkładali ręce:rolleyes: Zobaczymy jak dzisiaj pójdzie DH (12:00 Eurosport). Edytowane 20 Grudzień 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Wczoraj na trasie rządził wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 TJ pięknie pojechał - te piękne skoki i sylwetka - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 To samo miałam napisać...piękna mięciutka jazda i piękne składanie się w locie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Svindalowi chyba nart w ogole nie posmarowali.:eek::eek: Ponad 2 s straty:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Coś jest nie halo bo Walchhofer jechał praktycznie cały czas otwarty a i tak wygrał... we wszystkich skokach się otwierał a i poza skokami też złożony nie był. Jego zjazd nie był idealny. Widocznie znow wiatr jednym w plecy a innym w twarz wieje. Szkoda Svindala...Buehela i Cucha... Mamy tam naszego wysłannika, wyszukuję go na trybunach ale chyba w zwolnionym tepie puszcze sobie jeszcze raz to i wtedy poszukam Szparyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 To jest denerwujące, swindal przejechał wiekszość trasy bardzo dobrze a przez wicher nic nie zdziałał. Najładniej wg mnie jechali Kanadyjczycy ale mieli również szczęscie w postaci dobrych warunków Cieszy również nareszcie dobra postawa Millera który na podium PŚ ostatni raz był w Levi w slalomie:eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Dobrze ze ten dh wogole sie odbyl i mi soboty nie popsol Szkoda ze pogoda troche sterowala czasami. Poza tym ladny zjazd. I bdb ze w koncu Bode sensownie zapunktowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Niby pogoda sterowała, ale jak w takim razie wytłumaczyć bardzo dobrą postawę wszysckich Amerykańców? Wszyscy wjechali do trzydziestki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 PS Val Gardena ups... w szale przedswiatecznym przegapiłem. orientujecie sie skad mozna sciagnac transmisje? Moze ktos z Was nagrywa takie rzeczy...(?) pozdrawiam, Kinsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 (edytowane) Musisz się do Wróżki uśmiechnąć - ona nagrywa i jest z W-wy. Też mi się nie wydaje, aby wiatr dzisiaj przeszkadzał. Svindal chyba troszeczkę stracił power, co nie dziwi. Bode był już o 0.08 , ale zabrakło. Szacun dla Byka. Edytowane 20 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Też mi się nie wydaje, aby wiatr dzisiaj przeszkadzał. Svindal chyba troszeczkę stracił power, co nie dziwi. Na zupelnie "plasko - prostych" odcinkach tracil okolo 0,8- 1,00 na miedzyczasach!!! :eek: Musialby nie tyle go stracic co wogole go nie miec. No chyba ze nart zapomnieli posmarowac i tylko w skretach na krawedziach jako tako trzymal czas - wlasnie tak gdzie skrecal na bramkach stracil najmniej. I bylo kilka tak podobnych i charakterystycznych przejazdow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Nie sadze aby stracił power dwa sezony temu swietnie dawał rade cały czas a teraz jeszcze przed półmetkiem by wysiadał ? jak dla mnie to najbardziej prawdopodobna jest opcja złego przygotowania nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 ups... w szale przedswiatecznym przegapiłem. orientujecie sie skad mozna sciagnac transmisje? Moze ktos z Was nagrywa takie rzeczy...(?) ...takie rzeczy:eek: ja nagrywam:D Nie lubię takich zawodów - niezbyt fajnie się ogląda coś co jest zagadką, wydaje Ci sie że ktos jedzie super a tu strata jakby po drodze zatrzymał się na piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 No tak, tego dnia u góry wiał wiaterek, i padał śnieg, a na dole i spokojnie i bez sniegu:) Start w tym roku został przeniesiony troszke nizej niz zwykle stąd zawodnicy osiagali lepsze czasy niz w zeszłym roku o ok 7sek. Same zawody oglada sie super, bardzo ciekawe przezycie, fancluby niektórych zawodników moga imponowac swoimi pomysłami:) SG ogladałem na poczatku troszke ponizej staru, potem przeniosłem się na "garby wielbłąda" i tam w zasadzie do konca, a DH od Startu, potem przeniosłem się troszke nizej, az w koncy znalazłem się na trybunie na samym dole:) No a największą pamiątką z tym zawodów to jest niewątpliwie zdjęcie z Maierem i Millerem:D Sam Miller się smiał ze bedziemy miec zdjecie na tle gier komputerowych, a "przyszłego męża Wrózki" spotkałem po zawodach SG w okolicach mety:) Relacja z Val Gardeny w osobnym poscie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 a "przyszłego męża Wrózki" spotkałem po zawodach SG w okolicach mety:) Sorrry za offa, ale widac byc ze bedziesz musial zostac swiadkiem w tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi