Bończa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Jutro zaczynają się treningi do 41 Saslong Clasic Gardena - Groden, jak organizatorzy nazywają całe wydarzenie. Na stronie wiele ciekawych informacji, szczególnie zwraca uwagę fakt, jak ważne są Fan Cluby i w ogóle widzowie. Dla nich przewidziano wiele imprez. Szczegóły programu tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 To se Szparaa poogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 ehh...zazdrość zżera:D Eurosport jak na razie nie ma w planach relacji z SG. Może zmienią zdanie ale jak nie to czy ktoś mógłby dać mi cynk jak znaleźć program telewizyjny Rai... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 (edytowane) Tutaj jest program RAI Sport, ale tylko na dwa dni http://www.raisport.rai.it/ Na Eurosport2 ma być relacja z SG mężczyzn w piątek o 12.15; kobiety w Eurosport1 Edytowane 16 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 I te relacje są na RaiSport czy na zwykłym Rai? (sorry za off top ale eurosport nawala z tymi relacjami, ja wiem że snooker jest bardzo ważny ale dla mnie ważniejsze jest narciarstwo apl.) PS. Oki dzięx za info o SG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 I te relacje są na RaiSport czy na zwykłym Rai? (sorry za off top ale eurosport nawala z tymi relacjami, ja wiem że snooker jest bardzo ważny ale dla mnie ważniejsze jest narciarstwo apl.) PS. Oki dzięx za info o SG. widze ze nie tylko ja jestem mega fanem snookera , arcy ciekawy sport:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Snooker działa na mnie kojąco, lubię go oglądać ok godziny 23:D DH kobitek jest na Euro2 w sobotę o 10:45. Jakby co to uzupełniłam nasz forumowy kalendarz relacjami na ten weekend na Euro1 i Euro2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 To se Szparaa poogląda. :D no pooglada:) hehe Saslong juz praktycznie gotowy, choc caly czas gromadka ludzi cos tam dopieszcza! Dzis ok 16:00 brakowalo jeszcze tylko bramek, reszta chyba gotowa:) Trasa robi wrazenie, duzo jest chopek za ktorymi nic nie widac:eek: Podziwiam mistrzow narciarstwa za ich odwage i kondycje, przejechac saly Saslong na maxa to jest wyczyn, nie chwalac sie zjechalem nim 3 razy ale myslalem ze nogi z bolu to mi rozerwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 :D no pooglada:) hehe Saslong juz praktycznie gotowy, choc caly czas gromadka ludzi cos tam dopieszcza! Dzis ok 16:00 brakowalo jeszcze tylko bramek, reszta chyba gotowa:) Trasa robi wrazenie, duzo jest chopek za ktorymi nic nie widac:eek: Podziwiam mistrzow narciarstwa za ich odwage i kondycje, przejechac saly Saslong na maxa to jest wyczyn, nie chwalac sie zjechalem nim 3 razy ale myslalem ze nogi z bolu to mi rozerwie! Czołem szparaa! Pozazdrościć miejscówki, w której jeździsz. Jutro treningi - może uda Ci się coś obczaić i przekazać nam? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 :D:) Musialem sie wrocic i sie pochwalic:) Wychodze z kawiarenki i kogo widze? Bode Millera!!!:D Oczywiscie mam z nim foto:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Nie no szoook! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Musialem sie wrocic i sie pochwalic:) Wychodze z kawiarenki i kogo widze? Bode Millera!!!:D Oczywiscie mam z nim foto A on co tak jak Floyd Landis (jego rodak wsumie) pił 11 czarnych ? Jak skonczył ten pierwszy chyba nie musze pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 szparaa daj mu naklejke skionline nastepnym razem i powiedz zeby na kask z przodu przykleił bo jak nie to go polaczki dojadą w europie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 szparaa daj mu naklejke skionline nastepnym razem i powiedz zeby na kask z przodu przykleił bo jak nie to go polaczki dojadą w europie:D przedstawiasz własnie typowy przykład takiego polaczka w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 (edytowane) jakiego polaczka dzieciaczku ??..brak mi słow do Ciebie chłopcze. Edytowane 16 Grudzień 2008 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 To nie tak Homek:) Wychodziam, Bode stal a ja w reku mialem aparat:) Wiec co mialem z nim zrobic, do kieszeni go nie schowalem;) Zyczylem mu powodzenia i tyle:) A to ze sie Wam pochwalilem, to sie pochwalilem, bo komu mam sie pochwalic? Przeciez nie komus kogo to nie interesuje:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Szparaaa ale co to za tłumaczenia - pochwaliłeś sie i już, bo jest CZYM wiec nikt Ci tego za złe nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 :D:) Musialem sie wrocic i sie pochwalic:) Wychodze z kawiarenki i kogo widze? Bode Millera!!!:D Oczywiscie mam z nim foto:D:D Szparaa, jak mnie zestzrelisz ze jeszcze Julka przed Toba dzisaj (albo i jutro), a wszystko na jak najlepszej drodze to Ci przyklekne..... z zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Szparaa, jak mnie zestzrelisz ze jeszcze Julka przed Toba dzisaj (albo i jutro).... Taaa w tych niebieskich Langach.... w samych Langach:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Taaa w tych niebieskich Langach.... w samych Langach:o Czytasz w myslach czy ki cholera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Czytasz w myslach czy ki cholera ?? Wiesz, to taki wiek:rolleyes: i taki mój znajomy(starszy od nas o 10 lat) powiedział mi że jam myślę że mi przejdzie to jestem w błędzie że będzie co raz gorzej:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 A on co tak jak Floyd Landis (jego rodak wsumie) pił 11 czarnych ? Jak skonczył ten pierwszy chyba nie musze pisać... ...a On chyba kupowal z jakas blond laska laptopa, bo ta kawiarenka jest polaczona ze sklepem komputerowym:) az tyle tam nie siedzialem, wiec niewiem co w koncu kupil;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Szparaaa ale co to za tłumaczenia - pochwaliłeś sie i już, bo jest CZYM wiec nikt Ci tego za złe nie ma bo myslalem ze o tym polaczku to do mnie:) P.S. jeszcze jedno wytlumaczenie;) musialem cytowac osobno bo na palmptopie nie uie zrobic multicytatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 A Julka nie musi być w Langach , może być w pończoszkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Panowie ale Julka to nie tam nieco na północny zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi