Druzba Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Podłącze się do tematu. Niedawno zamówiłem kije Leki z triggerem s, a w posiadaniu mam gardy zamknięte scotta. Ma ktos może pojęcie czy można w jakiś sposób "przerobić" rękojeść z triggerem, tak aby móc zamontować te ochraniacze (o ile to w ogóle możliwe)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Druzba Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Trigger a zwykłe gardy Podłącze się do tematu. Niedawno zamówiłem kije Leki z triggerem s, a w posiadaniu mam gardy zamknięte scotta. Ma ktos może pojęcie czy można w jakiś sposób "przerobić" rękojeść z triggerem, tak aby móc zamontować te ochraniacze (o ile to w ogóle możliwe)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Podłącze się do tematu.Niedawno zamówiłem kije Leki z triggerem s, a w posiadaniu mam gardy zamknięte scotta. Ma ktos może pojęcie czy można w jakiś sposób "przerobić" rękojeść z triggerem, tak aby móc zamontować te ochraniacze (o ile to w ogóle możliwe)??Szkoda Ci kombinować, to Leków są gardy takie nie pełnie są wystarczające i kosztują kilkadziesiąt zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 (edytowane) Możesz też spróbować skontaktować się z jakimś dealerem Leki . Normalnie w skład zamkniętych gard Lekiego wchodzi tulejka czy też blaszka, którą umieszcza się rękojeści kija i która utrzymuje śrubę. Czy można ją kupić osobno nie wiem, ale chłopaki z Krakowa na pewno Ci powiedzą, a może i sprzedadzą. Ja co prawda w zwykłych kijach, po ściągnięciu rękojeści włożyłem doń nakrętkę taką jak stosuje się w meblach (wgryzającą się zębami w materiał przy dokręcaniu) bo miałem problem z luzującymi się śrubami od uderzania gardami w tyczki i jak na razie to działa już od dłuższego czasu. Czy da się tak z Leki nie wiem, bo na obijanie się o tyczki wolę tańsze kije, które można giąć, odginać, łamać, wyrzucać i kupować nowe. Edytowane 7 Grudzień 2011 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Mam Leki Worldcup SL. Szybkie i wygodne wpinanie i wypinanie oraz bezpieczeństwo w razie upadku. Owszem, trzeba czasem popuścić zapięcie na rzep sciągając rękawice, ale ile razy się to robi w czasie dnia na stoku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi