carv machine Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 Prosze o opinie na temat nart fischer radarc, mam juz slalomowki atomic 9.12 i chcialbym sie troche pobawic w fun czy radarc to najlepsza propozycja na rynku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 fischer radarc Jeździłem na radacu w zeszłym sezonie fajna narta dla szkolących sie w jezdzie fun natomiast jak jezdzisz juz dosyc ostro to polecam cos innego np: Atomic 10.11 (hmm ale niestety juz jej nie produkują - szkoda). Ogólnie narta mi sie podobała ale dla mnie za miekka( niektórzy mówia że to zaleta i pewnie mają racje ale jak ktos waży np: 90 kg to lepsza by była ciut twardsza). Polecam bo na dzien dzisiejszy juz fanów inni nie robia jako takich. Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 fischer radarc radary to bardzo fajne nartki, take do jazdy dla fanu, bez żadnego ścigania. ALe po co masz kupować funy jak 9.12 to narta o charakterystykach fanowych na której równie dobrze będzie się jeździć. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 fischer radarc Maćko ma rację ,Twoje obecne narty mają bardzo zbliżone parametry do Radarca i obie te narty przynajmniej w moim odczuciu nie różnią się niczym ,zarówno na jednych i drugich pobawisz się fun jak i jakiś slalomik ...chcesz więcej wrażeń i ambitną nartkę???-dynastar omeglass-polecam-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carv machine Napisano 14 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 fischer radarc wielkie dzieki za posty o radarach. Nasuwaja mi sie pewne uwagi caly zeszly sezon jezdzilem na atomach 9.12 niezla nartka ale na zakonczenie sezonu (snieg juz byl na maxa topiejacy) zalozylem radarca 155 cm w sumie od sniegu do buta mial prawie 7 cm wysokosci - i powiem istny czad, jechalem na nim tylko 2 zjazdy ale jesli chodzi o inicjacje skretow i wychylenia w wirazach to byl the best. Moim problemem jest w zasadzie to ze waze ok 95 kg i chcialbym miec jako 2 nartke do zabawy i funu radarca, do wiekszych predkosci i bardziej nachylonych stokow mam 9.12. Miekkosc radara jest jednoczesnie jego wada w przypadku mojej wagi z drugiej strony zaleta bo bardzo latwo jest go zmusic do skretu funowego. Co wy na to. Dzieki z gory za posty, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi