Bończa Napisano 13 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 Nie znam się na grach - może to jakiś fajans, no ale skoro dotyczy narciarstwa, zamieszczam informacje dla tych, którzy bawią się grami sportowymi. Wczoraj wyszła nowa wersja tej gry (freeware), którą można pobrać tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 O ja leżę w łóżku chory pograłem ciut Można się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 Mam zeszłoroczną wersje mysiek grałeś w 08' ?? jak tak to jakieś nowosci? dalej tylko zjad ? a no i co ciekawe mimo że to freewareee to wymagania dość spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 Pojezdzilem tylko na pierwszej trasie. Zjazd. IMHO sterowanie jest ciut niedopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 A juz mamy taki temacik nie iwecie moze gdzie mozna nabyc alpine skiing (bode miller) ? Jeden gosc mi juz 2 miesiace realizuje dostawe i ostatnio wogole zaginal , ani jego, ani kasy, ani plyty:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi