nikos111 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Zawsze brałem narty z wypożyczalni w tym roku pomyslalem ze chce już mieć swoje ale jakie... Mam 173 cm wzrostu ważę coś około 80 kg mój poziom umiejętności to 7, lubię dość szybką jazdę. Na narty mogę przeznaczyć tak do 600 zł. Rok temu świetnie jeździło mi się na nartach 160 cm (nie pamiętam jakiej firmy ale albo Fischer albo Dynastar chociaż nie jestem pewny, wiem ze mialy z przodu fragment szachownicy czarno czerwonej). Macie tu zdjęcia tych nart(wiem ze są cale w śniegu i prawie nic nie widać ale może to w czymś pomoże) prosiłbym o podobne 1 2 3 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 bawisz sie w rebusy z tymi fotkami:D...fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Na poziomie 7 to wydaje mi się, że powinno się wiedzieć na czym się jeździło. A pytanie o wybór nart jest z lekka powiedziane zbyt ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) Nikt Ci nie poradzi tutaj bo mało kto jest tak zawansowany jak ty wiekszość użytkowników w tym stałych bywalców ma poziom umiejetnosci w okolicach 6 ale rozróżnia producentów nart które maja na nogach a co do szybkiej jazdy to kto jej nie lubi ?? najfajniej jest jak tak trzepie policzkami jak tne na pałe z samej góry i jeszcze powiem że hamuje najlepiej z całej mojej paki zawsze jakieś 3 m przed kolejką a ludzie robią w pory i tak dziwnie sie patrzą pokazując że boli ich głowa palcem wskazującym najczęsciej Nikodemie uzupełnij profil przeczytaj coś o poziomie umiejętności i napisz jasno naczym polega twój problem Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 12 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikos111 Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 rozróżnia producentów nart które maja na nogach Ja tez rozróżniam tylko już porostu nie pamiętam na jakich jeździłem, mam slaba pamiec ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Dobór nart Jeśli chodzi o dobór nart to może pomóc Ci ta wyszukiwarka: http://skionline.pl/sprzet/ Tyle, że tam trzeba konkretnie wiedzieć co się lubi i co się mniej więcej umie. A jak będziesz miał z tym problemy to czytaj forum, czytaj forum i czytaj forum. Może jak przebrniesz przez kilkaset wypowiedzi to sie coś dowiesz o sobie i swojej jeździe. Miłej lektury. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi