witek52 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) ...w południowej Austrii.. Edytowane 12 Grudzień 2008 przez witek52 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 ...w południowej Austrii. . Ja jak zwykle nie qmam o so chozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 ... to przez Jacka ale wrócił już wrócił na stare smieci (do kraju) wiec teraz czeka to nasss!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 W Austrii największe opady od 80 lat:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 Parę fotek za oe24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 u nich za dużo , u nas jak na lekarstwo no i gdzie tu jest sprawiedliwość ?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 no tam "centrala" trochę przesadziła....no ale u nas to jakaś zemsta:o...ale za co:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 u Nas to takiego sniegu nie pamietam-no jak bylem maly rodzice mowili ze były tego sporo,a teraz -na zdjeciach jedynie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 u nich za dużo , u nas jak na lekarstwo no i gdzie tu jest sprawiedliwość ?!?!?! Bo to naród porządny i dlatego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 no tam "centrala" trochę przesadziła....no ale u nas to jakaś zemsta:o...ale za co:confused: za kaczórw pax za kaczorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 za kaczórw pax za kaczorów a w co inwestować tato:confused:....w kaczki synku w kaczki:D:D:D choć powiem Wam że pamietam dość dobrze porządną zimę 2000/2001?...chyba tak....altzhajmer sie nieraz włącza:eek:...ale do rzeczy ...jechałem na Słowację do Zavażnej Paruby....w Jędrzejowie stałem w wahadle 25 km...mogłem dotykać kabelków na słupach....i ten piękny widok uwięzionych kombajnów do śniegu w zaspach...ile ja bym dał za ten widok dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Ale się kolega rozmarzył....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi