JC Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Właśnie wróciłem z Katschberga w Austrii. Pytanie do stałych bywalców - jaką miałem pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Pogoda? to akurat łatwa zagadka - szczęściarzu Napisz lepiej krótką relację z pobytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 wysmienitąhttp://www.katschi.at/wetterkamera.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Chciałbym mieć taką samą w przyszłym tygodniu w Val Gardenie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 (edytowane) Katschberg - testy sprzętu Było jak zawsze ... czyli powtórka z rozrywki! Katschberg to stacja narciarska położona na przełęczy na wys. ok 1700 m. Jak łatwo się domyślić trzeba się tam wydrapać (17% nachylenia) serpentynami, ale ... przy obfitych opadach śniegu zaczyna się robić wesoło. I jak myślicie, padało jak jechałem? Oczywiście, waliło ile wlezie, więc co poszło w ruch ... łańcuchy!!! (skąd ja to znam ) Kolejne dni to już tylko bajka i ciężka praca Zabraliśmy ze sobą 7 par nart do testów oraz dwie pary butów! Tu możecie zobaczyć kilka zdjęć: Ja na Dynastarach Legend 8000 i w butach Rossignol B-Squad Sensor 3 110 Agnieszka na Headach Sweet One Edytowane 11 Grudzień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Właśnie wróciłem z Katschberga w Austrii. Pytanie do stałych bywalców - jaką miałem pogodę? No, bardzo smiesne...bardzo.... ps. a nie musiałeś się modlić o jakąś mgłę??, nie odpowiadaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Fajne foty - musiałeś się nieźle podłożyć, aby je zrobić. Powiew alpejskiego narciarstwa dotarł - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 no ten to ma zawsze farta:P a powiedz z jakiej firmy macie te kaski bo bardzo fajne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 no ten to ma zawsze farta:P a powiedz z jakiej firmy macie te kaski bo bardzo fajne:p Kaski Uvex X-Ride i Wing S (tu możesz przeczytać test) gogle Carrera Kimerik i X-Change (z wymienną szybą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Fajne kombinezony :D. Takie nierozpoznawalne. Takie nie skionlin-owskie. Tylko te kaski :eek: widać napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Fajne kombinezony :D. Takie nierozpoznawalne. Takie nie skionlin-owskie. Tylko te kaski :eek: widać napisy. Co trzeba to jest tylko mniej się rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 A towarzystwo,hm..... było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 A towarzystwo,hm..... było . Było i nawet zaczepiło, bo inaczej tego nie można nazwać, ale nie będę o tym pisał, bo nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Było i nawet zaczepiło, bo inaczej tego nie można nazwać, ale nie będę o tym pisał, bo nie warto. Od kiedy byłeś na Katschbergu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Od kiedy byłeś na Katschbergu ???? 5-10. Teraz pewnie się domyślasz dlaczego sie dopytywałem, czy się tam`wybierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 5-10. Teraz pewnie się domyślasz dlaczego sie dopytywałem, czy się tam`wybierasz. toż było napisać !!!!!!! Nie zaczepiałbym Cię :D:D... Na prawdę :D Spotkaliśmy co prawda kilku nieznajomych Polaków ale żaden nie był opisany:) Zajrzeliśmy tam w piątek z moją grupką... tam czteroletni Mateusz zrobił pierwsze samodzielne skręty... Zajrzeliśmy, ponieważ na Mollu tego dnia było zimno dość ... Pozostałe 3 dni byliśmy na Mollu... Niestety na Katshbergu tego dnia też było dość mgliście, więc ujeżdżaliśmy tylko zwierzyniec (bez zwierząt:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Ja w piątek przyjechałem, a na nartach jeździłem od soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Jacek, czekaj, no czekaj - a tej Panienki to przypadkiem nie widziałeś?? ;)pozdrojahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Zdjęcia z Katschberga Oto jak było na Katschbergu: 1. w nocy 2. na Tschanecku 3. na Ainecku w sumie ponad 141 zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi