Bończa Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Od jutra ruszają w MC. Jazda za free w pierwszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 . Jazda za free w pierwszy dzień.a jest po czym jeździć? bo na stronie wszystko jest ok, ale z własnych zeszłorocznych doświadczeń wiem że to co jest na stronie nie dokońca odpowiada temu jak jest w rzeczywistości (niestety:mad:)[ATTACH]215[/ATTACH] a warunki miały być idealne http://www.maleciche.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Dobra wiadomość tylko szkoda że jutro tylko do 18-tej jeżdżą, bo właśnie się wybieram po pracy do Białki i miałem nadzieję że w MC bym sobie za friko pośmigał ....ech, nie można mieć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 SKIer przybajeruj coś w robocie i dawaj do MC:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 SKIer przybajeruj coś w robocie i dawaj do MC:D. Jasne gdyby tylko sie dało to pewnie bym tak zrobił, niestety lipa przynajmniej do 16-tej muszę przy biurku posiedzieć , z resztą dużo wcześniej i tak bym nie dał rady bo narty dzisiaj do serwisu oddałem i jutro na popoludnie dopiero mają być gotowe. Po niedzielnym wypadzie na Rohace ślizg nadawał się tylko do pełnej regeneracji, a dziwi mnie to bo kamieni raczej nie widziałem :eek: - może to przez tą mgłę?? Tak czy inaczej wieczorkiem jestem w Białce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 No SKIer mialem juz podobne mysli ale do 18 to sie nawet mi nie oplaca wyjezdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Pawła kusi testowanie ja też bym sie gdzieś ruszył a tu bida najbliżej co chodzi to chyba kluski są i to i tak daaaleko ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Hot to bierz żonę i do Białki!! tam do 22-giej wyciąg chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Z zona to w weekend sie wybieram gdzies (w tygodniu nie da rady). Na pewno wezme nowe nartki Homar;) Jakbys Michal sie wybieral gdzies w weekend to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Małe Ciche otwarcie Wyrazy uznania dla ludzi zarządzających stacją za przygotowanie w trudnych warunkach pogodowych tak świetnej trasy. Również chwali się to, że nie zaczęli tydzień wcześniej i przez to mogli narazić ludzi na uszkodzenie nart. Dzisiaj już śniegu jest na tyle, aby trasa na całej długości i szerokości (mniej więcej połowa całego obszaru) zapewniała całkiem fajną jazdę. Dzisiaj od rana było twardo i szybko. Później wraz ze wzrostem temperatury i ilości ludzi było bardziej miękko. Od góry jedzie się na lewo od krzesła i tylko ta część trasy jest naśnieżona. Potem do samego dołu mniej więcej po połowie trasy. W weekend, jak dojedzie więcej narciarzy może być wąsko. Na dzień dzisiejszy było bardzo OK. [YOUTUBE]ELRXiOmgRTE[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Taki letni temacik poruszam - pytanie do bardziej wnikliwych obserwatorów. Wczoraj z odległości obserwowałem stację Małe Ciche i zobaczyłem, że pojawiła się tam druga przecinka w lesie od drogi u góry stacji. Mogłoby to sugerować, że powstanie tam wyciąg. A może ta przecinka już była - jakoś nie mogę tego sobie przypomnieć. Może ktoś pamięta? Tutaj mapka o które miejsce chodzi - mapka satelitarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 http:///www.maleciche.com/mapa-stoku Z tej mapki nie wiem czy coś wynika,z mojego pobytu ostatnio to było krzesło,teraz są wyciągi;)Nic nie piszą oficjalnie,Bończa mieszkasz blisko to podglądaj-być może powstanie nowy stok z wyciągiem.Stacja przecieź znana i oblegana;)Czekamy na Twoje śledztwo w tej sprawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi