juice Napisano 7 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2009 Jakbys chcial zmienic plany to sr lub czw Spindler - jak jeszcze bedzie po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Byłem wczoraj w Jańskich i nie było żle . Pogoda taka sobie u góry -2 ale od połowy tak koło 12 to już ciężko się narty prowadziło bo śnieg zaczynał się rozjeżdżać no i muldy,które porobili parapeciarze. Ale muszę napisać,że po tym dniu stwierdziłem że będę jeżdził tylko w tygodniu nikt mnie nie namówi na żadną sobotę i niedzielę.Zero ludzi trasy puste i wtedy to można sobie poszaleć.Znorałem się tak jak nigdy.Przy gondoli ani sekundy czekania a na górę to na jedną gondolę jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 liczę bardzo na wczesny start tego ośrodka jak co roku może tak pierwszy weekend grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 liczę bardzo na wczesny start tego ośrodka jak co roku może tak pierwszy weekend grudnia Ja myślę że ruszą wcześniej 2 tygodnie temu już poszła u góry trasa sport . Jeszcze trochę dopada i zobaczysz że po połowie listopada pojadą no chyba że się pogoda zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 widzę że w Jańskich zaczeli dzisiaj sypać armatkami http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=7&ro=1&cntry=1&rg=2&loc=4&cat=7&cam=2007&pic=5&vid=0&gstart=0&raw= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Zapytałem się kiedy otwierają sezon i dostałem taką odpowiedź : Vážený pane Kempes, Lanovka na Černou Horu je v provozu , zasněžuje se a dnes odpoledne Se rozhodne zda na vrchu bude v provozu 300 m sjezdovky , sezona je tady, Jen čekáme na sníh S přátelským pozdravem czyli tak jak wszędzie - czekamy na snih:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 A Ja widze ze na kamerkach chodzi wyciąg :) jak bym wczesniej wstal to moze i bym tam pojechal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron74 Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Czy możecie podać jaką trasę z aktualnie otwartych na Cernej Hore wybrać dla osoby początkujacej?....nie chce zony przestraszyc na początek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Czy możecie podać jaką trasę z aktualnie otwartych na Cernej Hore wybrać dla osoby początkujacej?....nie chce zony przestraszyc na początek sezonu. Nie wiem co to znaczy u Ciebie osoba początkująca ale w Jańskich dla stawiających pierwsze kroki na nartach obecnie chodzi trasa Sport dł.250m .Wwozisz żonę do góry gondolą tam się uczy jeździć i na dół też zwozisz gondolą.Reszta tras jest już dla średniozaawansowanych.Są to trasy czerwone i czrna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Boogie, obecnie skąd startujesz? Wrocław czy Sosnowiecccccccccccc ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron74 Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Nie wiem co to znaczy u Ciebie osoba początkująca ale w Jańskich dla stawiających pierwsze kroki na nartach obecnie chodzi trasa Sport dł.250m .Wwozisz żonę do góry gondolą tam się uczy jeździć i na dół też zwozisz gondolą.Reszta tras jest już dla średniozaawansowanych.Są to trasy czerwone i czrna. Żona uczyła sie jezdzić 3lata temu, do dnia dzisiejszego lubi spokojną jazdę i nie przepada za duzymi stromiznami...na nebieskich i nie trudnych czerwonych radzi sobie dobrze choć ostrożnie. Wybieramy sie we dwójkę i chce zebyśmy razem pojezdzili ale chociaz na jakiejs długiej niebieskiej....a może w Mladych Bukach jest jakas niebieska otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 w Mladych Bukach na chwile obecną otwarta jest tylko jedna trasa więc chyba nie warto zawracać sobie głowy no chyba że w weekend coś więcej ruszy.Najlepiej to jedź sobie do Szpindla tam każdy znajdzie coś dla siebie,a w Jańskich te czerwone nie są aż takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi