marianek Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Witam! Otóż zastanawiam się jak wyregulować w flex w tychże butach. Nie otrzymałęm doń instrukcji, więc nie mam pojęcia jak to zrobić. Z tyłu mam taki jakby panel z dwoma śrubkami na imbus. Nad tym panelem jest obrazek, z którego wywnioskowac można, że górna śrubka to HARD dolna SOFT. I nie wiem, czy mam odkręcić soft, a podkręcić hard, jeżeli chce utwardzic buty. jeżeli ktoś wie, miał kontakt z tymi butami, to będę widzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 jeśli wykręcisz tą śrubkę z dołu i odwrócisz blaszkę i wkręcisz u góry to będzie hard możesz jeszcze spojlerem wysuwając go do góry zwiekszc pochylenie ale jak dokonasz tych wszystkich operacji nie zapomnij ze sobą imbusa na stok bo but robi się dosyć "męczący" jazda jest fajna ale przy duzym mrozie możesz mieć duży kłopot z założeniem tego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianek Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Kurczę, pomyliłem się. Nie mam panelu, tylko 2 śrubki obok siebie, w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&sezon=02/03&producent=Head masz takie buty? bo ja mam te i tak to wygląda jak opisałem (jaką masz twardość napisaną na bucie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianek Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 10.3-9.3 Najprawdopodbniej to te same buty co w linku, nie weim czym różnią się sh3 od foam Mam poprostu 2 śrubki pod sobą, wkręcone do plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 10.3-9.3 Najprawdopodbniej to te same buty co w linku, nie weim czym różnią się sh3 od foam Mam poprostu 2 śrubki pod sobą, wkręcone do plastiku. foam to termo formowalne były, używałeś już tych butów w takim ustawieniu jak są teraz? jeśli nie to najpierw wypróbuj a potem kombinuj z przestawianiem but i tak jeest dosyć twardy w tym ustawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi