eqiupe Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 (edytowane) Byłem dziś na Pilsku warunki słabe bo tylko naturalny śnieg ale zawsze to lepsze jak nic. Po zejściu do samochodu stwierdziłem: ŻE UKRADLI MI NOWĄ ANTENĘ PREZYDENTA ZA 250 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Płacę za parking i w biały dzień kradną miałem ochotę komuś wpieprzyć najlepiej jakiemuś ..... bo to pewnie ich sprawka. KOLEGO JAK POTRZEBUJESZ ANTENY TO NIE JEDŹ 2 RAZY NA NARTY I SOBIE KUP!!!!!!!!!!!!!!!!! Pilsko nigdy więcej!!!!!!! Edytowane 25 Grudzień 2008 przez eqiupe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Złodziejstwo to straszna plaga. Nie tylko "na Pilsku" i nie tylko u nas kradną. Pewnie wszystkim uczciwym ślązakom zrobiło się nie miło.A ci którzy kradną i tak sobie z takiego pisania nic a nic nie robią. Ale rozumiem Twoje rozgoryczenie i współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Takie incydenty mogą mieć miejsce w każdej części świata, mnie w zeszłym roku dmuchnęli kije na Reiteralm, tu pisałem o tym:http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6275&highlight=leki post #4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 (edytowane) trzeba było rozjechać parkingowego a tak co do kradzieży to kradną wszedzie sławkowi zeszłego roku w austri zkroili kije za podobną cene wiec to nie reguła tzn różnie może być bo nie wiadomo czy to nie polacy ale mimo wszystko trzeba sie pilnować wszedzie nie ważne co to za miejsce... tyle że anteny cieżko przypilnować chyba że sie ją za każdym razem chowa do bagażnika a to wku%^jace :[ o własnie sam poszkodowany sie odezwał Edytowane 7 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 No chowanie do bagażnika strasznie w........ zwłaszcza w zimie bo jak dach zmrozi to jak ją potem przykleję Nie mam nic do Ślązaków ale jak na parkingu stają same samochody z rejestracją zaczynającą się na S.... a na policji dowiedziałem się że miejscowi nie kradną i raczej nie ma z nimi problemów to co sobie mogłem pomyśleć? Przyjechał ktoś na narty a przy okazji z...... antenę ot taki sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Nie mam nic do Ślązaków ale jak na parkingu stają same samochody z rejestracją zaczynającą się na S.... No wiesz?? Ja nie jestem ze Śląska choć moja rejestracja zaczyna się właśnie na S i jest to nie zależne ode mnie, a mam jeszcze inny samochód i w nim rejestracja jest na W i jak przyparkowałem nim kilka dni temu koło zakopiańskich Krupówek to parkingowy chciał za godz 5 choć na tabliczce pisało 2,5 a jak zaprotestowałem ze drogo to usłyszałem "co k... wy warszawioki piniędzy mocie dość...":eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 No tak to jest niestety I co poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Płacę za parking i w biały dzień kradną miałem ochotę komuś wpieprzyć najlepiej jakiemuś Ślązakowi bo to pewnie ich sprawka. No niezbyt to miłe szczególnie że urodziłem się i mieszkam na Śląsku:mad: A żeby Ci rozwiać wątpliwości odnośnie tego gdzie i kto najwięcej kradnie: "Województwo śląskie to region, w którym po Mazowszu, kradzionych jest najwięcej samochodów. Choć z najnowszych danych opublikowanych przez policję wynika, że w ciągu 9 miesięcy 2008 roku w Polsce liczba kradzieży spadła aż o 20 procent, Śląsk nadal pozostaje w niechlubnej czołówce." Dziennik Zachodni P.S. Mi tez kiedys ukradli, teraz w podejrzanych miejscach chowam antene do auta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Byłem dziś na Pilsku warunki słabe bo tylko naturalny śnieg ale zawsze to lepsze jak nic. Po zejściu do samochodu stwierdziłem: ŻE UKRADLI MI NOWĄ ANTENĘ PREZYDENTA ZA 250 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Płacę za parking i w biały dzień kradną miałem ochotę komuś wpieprzyć najlepiej jakiemuś Ślązakowi bo to pewnie ich sprawka. KOLEGO JAK POTRZEBUJESZ ANTENY TO NIE JEDŹ 2 RAZY NA NARTY I SOBIE KUP!!!!!!!!!!!!!!!!! Pilsko nigdy więcej!!!!!!! A kto zostawia antene od CB na dachu???? NEVER !!! Kolega z firmy zostawil auto pod Realem w Krakowie na 30 min i obcieli mu antene - zadna rewelacja, ale zawsze .... Ja sciagam prawie zawsze z dachu. Nie ma co kusic losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Ja sciagam prawie zawsze z dachu. Nie ma co kusic losu. Wczoraj jak byłeś u mnie to też ściągałeś, bo nie zwróciłem uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 No właśnie proszę o odpowiedź! A czy nie uważacie że ściąganie jest uciążliwe a pozatym chyba warto żyć w normalnym kraju gdzie nie kradną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 No właśnie proszę o odpowiedź! A czy nie uważacie że ściąganie jest uciążliwe a pozatym chyba warto żyć w normalnym kraju gdzie nie kradną. taaa nie mordują nie gwałcą nie ma podatków ani korupcji taki kraj Ci sie marzy ? chyba jak każdemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 No właśnie proszę o odpowiedź! A czy nie uważacie że ściąganie jest uciążliwe a pozatym chyba warto żyć w normalnym kraju gdzie nie kradną. To chyba jedynie gdzieś na bezludnej wyspie:D Jak już napisałem w podejrzanych miejscach antene sciągam (supermarkety, dziwne uliczki, baseny;)) Chyba ze ide tylko na kilka minut to mi się nie chce:) Sam widzisz. antena kosztuje 250zł, to prawie tak jakbyś położył 250zł na dachu auta;) Na przyszłość ściągaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 Wczoraj jak byłeś u mnie to też ściągałeś, bo nie zwróciłem uwagi? Tak sciagnalem Tym bardziej sciagam, jak zapuszczam sie w dzikie rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2008 No chowanie do bagażnika strasznie w........ zwłaszcza w zimie bo jak dach zmrozi to jak ją potem przykleję Nie mam nic do Ślązaków ale jak na parkingu stają same samochody z rejestracją zaczynającą się na S.... a na policji dowiedziałem się że miejscowi nie kradną i raczej nie ma z nimi problemów to co sobie mogłem pomyśleć? Przyjechał ktoś na narty a przy okazji z...... antenę ot taki sport. Nie pomawiaj Ślązaków, jak nie wiesz, kto ci zajumał. I pewnie się nie dowiesz, bo Policja nie wykryje, bo mała szkodliwość społeczna i tylko napsułeś im statystyki. Taki lajf niestety w naszym "pieknym" kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2008 Drogi Eqiupe wiesz ile jest Goroli na śląsku????? a może to Twój ziomek z twych rejonów co wyemigrował na Śląsk 30 lat temu????? A jak chcesz komus Wpie...lić to podlec do mnie jestem Ślązakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 8 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2008 No właśnie proszę o odpowiedź! A czy nie uważacie że ściąganie jest uciążliwe a pozatym chyba warto żyć w normalnym kraju gdzie nie kradną. No to polecam w takim razie Iran, lub inne kraje w ktorych nadal obowiazuje Szariat i za kradziez obcinaja rece. A no i Slazakow tam nie ma, wiec powinienes byc tam szczesliwy. Pozdrowienia od Slazaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 No jasne Equipe. Winni są Slazacy, wszyscy ktorzy tego dnia jezdzili na Pilsku i jeszcze pewnie do tego cyklisci. Ochłoń trochę zanim zaczniesz pomawiac. Pozdrawiam z Katowic ale nie wspołczuje. gira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Złodzieje są wszędzie, ale taki tekst nie pasuje do tego forum. Nie jestem ze Śląska, ani z Warszawy więc mógłbym nie reagować, ale nie mogę. Najłatwiej szukać winnych poza sobą, ale oskarżenie Ślązaków to już przesada. Kup sobie gościu antenę za 2500 zł. i zostawiaj na dachu jak Ci się tak podoba ale od wszelakich nacji WARA Ci. Pozdrawiam wszystkich głupków nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Napisałem do autora wątku (zaraz po zamieszczeniu posta), aby usunął nieuprawnione posądzenia. Nie zareagował. Teraz inni userzy mają prawo wyrazić swoje opinie. Equipe - chciałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Szkoda mojej klawiatury.. Pozdrowienia z rybnika (też śląsk, przyjedź do nas twoje auto już z tu jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Pozdrowienia z Sosnowca. Równie dobrze mógł być złodziejem gość z okolic Puszczy Białowieskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 a może polecimy po Cyganach...przecież też kradną:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 a może polecimy po Cyganach...przecież też kradną:D:D Ja nie mam nic do cyganów: każdy powinien mieć jednego I znowu dostanę czerwoną kartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 czerwoną kartkę...za prawdę oczywistą...nie no nie żartuj:D:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi